Nadgradnja foruma in morebitne težave
Re: Nadgradnja foruma in morebitne težave
Yes, Yes!! :uzfuzf
A smeškotov se pa ne da na eno stran stisnit?
A smeškotov se pa ne da na eno stran stisnit?
Je možno zgornji foto banner polinkat na začetno stran foruma, da ravno ne ciljam na "seznam forumov" za vrnitev na 1. stran. Če bo pa v prihodnosti banner namenjen oglaševanju, se pa razume, da ta funkcija ne bo možna.
Poštimano.Sajmon napisal/-a:A smeškotov se pa ne da na eno stran stisnit?
To se pa žal ne da...Sajmon napisal/-a:Je možno zgornji foto banner polinkat na začetno stran foruma
Men dela vse b.p. 
Ali se da poštimat forumsko uro, ki je 30 min zadaj?
Lp
Lp
'05 Outback 2.5 AT LPG
ura je res 30 minut nazaj.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Delamo na tem, bomo vidli če bo šlo... Problem je z nastavitvijo ure na serverju kjer gostujemo, od tam forum "bere" uro. Že na starem forumu je kazalo narobe...
Jaz pa pogrešam opcijo "dodaj sliko" .
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Pod poljem za odgovor je spodaj opcija "naloži priponko" 
Kaj storiš v primeru, da je priponka prevelika?
Na starem forumu je recimo sliko avtomatsko zmanjšalo.
Na starem forumu je recimo sliko avtomatsko zmanjšalo.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Velikost v pikslih ni omejena, priponka je lahko prevelika samo po velikosti datoteke v kilobajtih. V tem primeru jo moraš sam ustrezno zmanjšat.
Danes sem updejtal skupine in ponastavil dovoljenja. S tem je nekako končan glavni del prenove foruma.
Sicer sem vse dvakrat preveril, ampak če sem slučajno kje naredil napako in kdo ne more objavljat v kakšni temi kjer je prej lahko, ali pa ne vidi kakšnega dela foruma, ki ga je prej videl, naj to sporoči.
Sicer sem vse dvakrat preveril, ampak če sem slučajno kje naredil napako in kdo ne more objavljat v kakšni temi kjer je prej lahko, ali pa ne vidi kakšnega dela foruma, ki ga je prej videl, naj to sporoči.
hm... jest pa morem rečt, da mi je bil prejšnji bolj všeč. Ta mi je tok nepregleden.... Pri prejšnjem je bilo več lufta med forumi in med prispevki, pa mi je bilo bolj pregledno... al se morem pa sam navadit na novo obliko...
Drugače pa svaka čast za trud in voljo programerja/jev, da se takle forum na novo postavi. Zelo so mi všeč slike zgoraj v bannerju, pa tale logotip od piknika mi je tud zelo simpatičen!
Drugače pa svaka čast za trud in voljo programerja/jev, da se takle forum na novo postavi. Zelo so mi všeč slike zgoraj v bannerju, pa tale logotip od piknika mi je tud zelo simpatičen!
Ali je kakšna funkcija, da bi lahko vse neprebrane prispevke, ki jih ne nameravaš prebrati, z enim klikom označil kot prebrane?
(Na starem forumu je bil nek avtomatizem glede neprebranih prispevkov, ko si se odjavil s foruma ... in jih nato pri ponovni prijavi ni bilo več.)
Lp
(Na starem forumu je bil nek avtomatizem glede neprebranih prispevkov, ko si se odjavil s foruma ... in jih nato pri ponovni prijavi ni bilo več.)
Lp
'05 Outback 2.5 AT LPG
Ko si na seznamu forumov klikni zgoraj desno, kjer piše "označi vse forume kot prebrane".
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov