Subaru KLUB Slovenija
Subaru KLUB Slovenija
Zadnjič smo nekaj čvekali o tem (mislim da Nofear, subi, jest in mislim da Shelton). Ali je smisel, kaj vse bi morali izpolnjevati, ali nam je do tega, okvirni stroški itd... 
Re: Subaru KLUB Slovenija
Do neke določene mere je smiselno - naš največji interes bi sigurno bil pridobivanje sponzorstev za različne SubiDogodke™, kjer morajo potencailni sponzorji dobit potrdilo sponzoriranega društva, da lahko zadevo uveljavljajo pri napovedi za dohodnino - če kluba ni, jim tega potrdila kot fizične osebe ne moremo izdat, zato je v trenutni situaciji praktično nemogoče taka sredstva pridobit...subi92 napisal/-a:Zadnjič smo nekaj čvekali o tem (mislim da Nofear, subi, jest in mislim da Shelton). Ali je smisel, kaj vse bi morali izpolnjevati, ali nam je do tega, okvirni stroški itd...
Formalnih pogojev za ustanovitev društva (kluba) tud ni problem izpolnit, ker zadeva ni tko zahtevna kot se mogoče komu zdi. Jst osebno vidim največji problem v dogovoru o tem kje bo sedež društva. Pol je pa treba še določit predsednika ter predstavnike, ki bi svoje delo opravljali v organih društva, in napisat pameten statut, pri katerem je treba mislit čimbolj v prihodnost, da kasneje ne prihaja do nepotrebnih sprememb statuta...
Stroški ustanovitve znašajo tam okoli 30k...
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
Kar se mene tice je to NUJNO potrebno:
- pridobimo na resnosti
- dobimo lastno, prvo - tudi formalno - "celico" Subaru v Sloveniji
- lahko se potegujemo za sredstva, sponzorirane dele, ...
- lazje se sami oglasujemo
vecja prisotnost
vec clanov
boljsi pogajalski pogoji pri izboljsevanju stanj iz zgornjih alinej
Torej, dejmo
- pridobimo na resnosti
- dobimo lastno, prvo - tudi formalno - "celico" Subaru v Sloveniji
- lahko se potegujemo za sredstva, sponzorirane dele, ...
- lazje se sami oglasujemo
Torej, dejmo
Da ne bo tema zamrla kot tudi sama ideja o
Subaru klubu
http://www.subaru-slo.net/userpix/9_images_1.jpg
Mislim da bo potrebno več sodelovanja vseh skupaj
Potem bi zadeva najverjetneje zaživela kot ta forum,
ki smo ga sami postavili na noge
Subaru klubu
Mislim da bo potrebno več sodelovanja vseh skupaj
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Karli na tem znaku bi samo dodali slovenija spodaj pod subaru klub. In jaz osebno bi dal tist napis, ki je bil včasih za reklamo slovenija moja dežela, ki ima tam pod LOVE lipov list(da še mal slovenijo reklamiramo drugje po svetu - pač je mal nacionalista v meni).karel napisal/-a:Da ne bo tema zamrla kot tudi sama ideja o
Subaru klubu
Mislim da bo potrebno več sodelovanja vseh skupaj![]()
Tale napis, ki je na koncu te reklame na dnu tiste table.
http://video.google.com/videoplay?docid ... 2808214511
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Mislim, da je logotip se najlazji problem za resit tle, navsezadnje imamo kar nekaj odlicnih dizajnerjev zraven
Tudi tistih 30k ni tak problem zbrat, ce bi res vsi sodelovali. Bolj je problem kdo si upa prevzet odgovornost, da vodi in ureja to zadevo.
Drgac sem pa takoj za klub, saj sem ze od vsega zacetka ze na A.com tezila kaksne so kaj sanse za ustanovit klub.
Tudi tistih 30k ni tak problem zbrat, ce bi res vsi sodelovali. Bolj je problem kdo si upa prevzet odgovornost, da vodi in ureja to zadevo.
Drgac sem pa takoj za klub, saj sem ze od vsega zacetka ze na A.com tezila kaksne so kaj sanse za ustanovit klub.
V bistvu pa je treba narediti DRUŠTVO; kar je pravna oseba - se registrirati na sodišèu, določiti področje delovanja, profitno/neporofitno dejavnost, odgovorne osebe in oddati zaljučni raèun.
Kot KLUB težko deluješ v okolju in ni popustov.
Zakon o društvih (ZDru-1)
Objavljeno: Uradni list RS 61/2006 z dne 13. 6. 2006
Kot KLUB težko deluješ v okolju in ni popustov.
Zakon o društvih (ZDru-1)
Objavljeno: Uradni list RS 61/2006 z dne 13. 6. 2006
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Nofear a si si prebral komplet link en post pred tvojim?NoFEAR napisal/-a:KLub se lahko ustanovi in deluje na podlagi zakona o društvih (v bistvu je klub društvo, ki je poimenovano "klub...." ). Registracija se pa opravi na na upravni enoti in ne na sodišču...
Evo moja boljša polovica ima idejo. Vse zadeve, kar se denarja(računovodsko seveda) lahko pri njej v firmi vodijo, glede društva subaru-slo, v zameno za reklamco na tejle strani. Drugače so take storitve 20.000sit na mesec.
Društvo je pravna oseba(in pravne osebe so registrirane na sodiščih, un davčnih enotah, kjer tudi dobijo davčno številko, da lahko poslujejo), zato so tukaj tudi denarne kazni večje. Pa še inšpekcija preverja stanje računov in pobranih članarin, ker če ni pobranih članarin, društvo ne more nič plačevat.
Društvo je pravna oseba(in pravne osebe so registrirane na sodiščih, un davčnih enotah, kjer tudi dobijo davčno številko, da lahko poslujejo), zato so tukaj tudi denarne kazni večje. Pa še inšpekcija preverja stanje računov in pobranih članarin, ker če ni pobranih članarin, društvo ne more nič plačevat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov