Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Vinjete ostajajo: http://www.zurnal24.si/stop-za-elektron ... nek-150493
@Andrej, tebi pa še enkrat hvala za današnjo furco! Sem se spomnil da nisem niti enkrat cviknil med vožnjo, oz. me ni bilo strah, upam da je to dobro
Tako da če picinni ne bo več dober za sovoznika, veš kje me najdeš
:7n
@Andrej, tebi pa še enkrat hvala za današnjo furco! Sem se spomnil da nisem niti enkrat cviknil med vožnjo, oz. me ni bilo strah, upam da je to dobro
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
picinni, ce je pa bilo tok za vprasat 
Saj ko pride serija ovinkov pa ni mozno govorit, lahk sam gledas... Kako sele more bit ko je sam
To, da me pa ni bilo strah, pa potrdi da je dober voznik in mu zaupam, ker ce bi mama tako peljala bi jaz peš podrl rekord do 100 
Gal, vem
Saj ko pride serija ovinkov pa ni mozno govorit, lahk sam gledas... Kako sele more bit ko je sam
Gal, vem
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
- COFFE RACER
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 191
- Kraj: CELJE
zanimivo. fotr je slajkija na črniuc za kšno minuto scat pelustrojnik005 napisal/-a:Zdej pa še slajkija pros da te pele.![]()
Prvič me je blo strah v avtu,pa nism verjel da me bo kdaj, oz. ko je bratranc izpit naredu me je tud blo mal.
Ampak še enkrat kapo dol slajki!
If in doubt... flat out!!!
~Colin McRae
Subaru je edini avto, ki ima 6. zvezdic
~Colin McRae
Kdaj?Boris napisal/-a:zanimivo. fotr je slajkija na črniuc za kšno minuto scat pelustrojnik005 napisal/-a:Zdej pa še slajkija pros da te pele.![]()
Prvič me je blo strah v avtu,pa nism verjel da me bo kdaj, oz. ko je bratranc izpit naredu me je tud blo mal.
Legacy 2.0 GL
ko smo šli na piknik v ljubnopero999 napisal/-a:Kdaj?Boris napisal/-a:zanimivo. fotr je slajkija na črniuc za kšno minuto scat pelustrojnik005 napisal/-a:Zdej pa še slajkija pros da te pele.![]()
If in doubt... flat out!!!
~Colin McRae
~Colin McRae
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov