Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: A kdo pozna tega
A si šel mogoče pogledat, oz. kdo drug.mikele napisal/-a:Sva že dvamj napisal/-a:A kdo pozna tega
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5536251&show=1
jaz iščem solidno ohranjenega Foresterja, pa opažam, da je nakup prava loterija.
lp,
m
lp,
m.
Re: A kdo pozna tega
Jaz žal še nisem utegnil.mj napisal/-a:A si šel mogoče pogledat, oz. kdo drug.mikele napisal/-a:Sva že dvamj napisal/-a:A kdo pozna tega
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5536251&show=1
jaz iščem solidno ohranjenega Foresterja, pa opažam, da je nakup prava loterija.
lp,
m
lp,
m.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Dej prosm povej kaj je karli rekumikele napisal/-a:Mi je že Karel razjasnil par zadev tako da sem se malo umiril.
Rabim prevsem zanesljiv avto, ne pa da bo več na ''servisu'' kot na cesti.
Kot kaže bo treba še malo počakat...in mogoče se najde primerno ohranjen in servisiran Subi.
Še vedno pa velja, da če kdo ve za tak primerek...naj me kontaktira.
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
Forester XT 2.0
Tale forester z 82.000 je bil moj. In me malo moti, da napadate ljudi, brez da ppredhodno reverite informacije. Takšno obtoževanje je šele slovenska folklora (poleg kot praviš "vrtenje števcev, ki je mogoče ena izmed njih"). Avto sem dal v račun. Tisti, ki je avto kupil, je kupil dober avto. Se mi že malo kolca za njim. Nikoli pa se ni prodajal s 94.000, se pa je prodajal za drugačne cene, to pa drži!mikele napisal/-a:V bistvu se sploh ne zanimam za omenjen avto...na živce mi pa gre ker so vsa vozila nekarambolirana, nepoškodovana...pa čeprav se že iz slik vidi da temu ni tako. Žalosto je predvsem to da da ''resni'' trgovci delajo na isti način kot prodajalci ''pod kozolcem''.
Prosim samo, da malo premislite, kaj pišete po forumih, ker se med sabo tukaj poznamo in mi s takšnimi neosnovanimi, nepreverjenimi in neutemeljenimi komentarji delate škodo mojemu imenu.
Če koga kaj zanima, le naj pokliče, preden kaj takega napiše in obsoja.
Če pa kdo želi vedeti, kaj je s pokanjem usnja na teh sedežih, pa naj malo pogleda komentarje na tujih spletnih straneh (autoscout24.de, mobile.de), pa boste videli, da se ti zlahka zgodi, da ti usnje presenetljivo hitro lahko poči!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost