Kar je napisano, drži.
Ampak z novo fasado, ne rešiš vedno. Je potrebno narediti zaščitu tudi na notranji strani (lahko nastane kondens v steni).
Predlagam ti, da redno kupuješ limone in jih postavljaš po prostorih. Lahko jih režeš, stiskaš, špricaš, kar se pač spomneš. Je dokazano, da ubija nesnago v zraku. S tem boš pripomogel, da se bo plesen kasneje razvijala oz počasneje. Drugi korak je sušilec zraka. Centralna je najboljše, lahko pa tudi klima. Klima ti segreje zrak in ti ga tudi odlično suši. Lahko tudi inverter, porabi majn energije in z souporabo tvojega gretja zelo dobra varjanta.
Vlaga v stanovanjih in hišah
- wannahavesubi
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 199
- Kraj: Kamnik-Stranje
sem najdu enga štajerca je reku da pride za 100 eur poslikat notr in zunaj...Thomas22 napisal/-a:Kdo dela termo posnetke?
naslednja ponudba je bila 400 eur ( s tem da ti ta naredi cel elaborat pa ne vem kaj še)
važn je da ti vidiš kje je na fasadi rdeča barva in kje je notri modra barva - to je toplotni most in tukaj se nabira kondenz ( in seveda izgublja energija-toplota )...
maybe some day...
Za čiščenje je tudi dober kis ali alkohol, s tem je žena pred časom počitsila. Zaenkrat je OK ampak smo trenutno na sredini kurilne sezone in tudi včeraj sem si vtaknil v stanovanje sobni tremostat, da lahko tastovo šparanje spremenim v neko konstantno temperiranje. Pri meni je to v spalnici zaradi gradbenih pristopov in seveda tudi plastičnih oken+fasada 8cm na hiši 55let.
V kopalnici pa vlaga nasploh ampak kot sem omenil se tega največ naredi pomladi in jeseni.
V kopalnici pa vlaga nasploh ampak kot sem omenil se tega največ naredi pomladi in jeseni.
Moj tudi!birdy napisal/-a:moj glas gre za prezracevanje z rekuperacijo!galimim napisal/-a:Če boš hotel rešit zadevo bol permanentno bo treba investirat v prezračevalno napravo. Po možnosti z kakim izmenjevalnikom toplote da še €€ šparaš.
Ko sem se pred kakim letom zanima za te stvari, se mi zdi, da je bila cena za neko kompaktno zadeva cca 1500 vevrc, mislim, da je bil proizvajalec Brink.[/b]
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov