Trakovi - gurtne - za vlečt avto (novo naročilo 20.02.2012)
Trakovi - gurtne - za vlečt avto (novo naročilo 20.02.2012)
Mamut ima prednovoletno razprodajo in ima 6m dolge gurtne po 18 evrov in škopce po 3.6 evra. Normalno je cena za škopce okol 5 do 10 evrov in gurtna okoli 40 do 50 evrov (vsaj toliko sem dal 3 leta nazaj za svojo gurto in 2 škopca), tako da se nakup splača - 2 škopca in 6m dolga gurtna za 25 evrov.
Vsekakor se splača to dvoje imet v avtu - sploh tisti, ki se po kakih zasneženih cestah vozite in kje nasedete ali pa avto zleti v kak jarek,....
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4359_n.jpg
P.S. upam da ni to kot reklama. Če je, pa odstranite temo.
Vsekakor se splača to dvoje imet v avtu - sploh tisti, ki se po kakih zasneženih cestah vozite in kje nasedete ali pa avto zleti v kak jarek,....
http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4359_n.jpg
P.S. upam da ni to kot reklama. Če je, pa odstranite temo.
Zadnjič spremenil nebivedu, dne 17. Februar 2012, 08:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Kot dodatek: nekateri se spomnete, da smo na zadnjem offasfaltu strgali novo, nerabljeno bauhaus gurtno, kot da bi bila iz papirja.
Absolutno se splača investirati v spodobno gurtno in dva škopca, četudi se le bežno in občasno soočate s situacijami, ko bi jo rabili.
In tole je ugodna ponudba, reklama gor ali dol.
:2343223
Absolutno se splača investirati v spodobno gurtno in dva škopca, četudi se le bežno in občasno soočate s situacijami, ko bi jo rabili.
In tole je ugodna ponudba, reklama gor ali dol.
:2343223
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Re: Trakovi - gurtne - za vlečt avto
Igor ali lahko vzameš za mene en kompletnebivedu napisal/-a:2 škopca in 6m dolga gurtna za 25 evrov.
Pa vprašaj ga za ročni vitel za na prikolico.
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Takole je, zdajle sem od tam, kompletno vse gurtne so prodane. Nova pošiljka 400 komadov pride januarja.
Do takrat pa se bomo magari tukaj zmenili za group buy, da bo še malo cenejše.
Trgovina je v Mengšu, odprta pa je do 16 ali 17 ure. Igorja (mamut-a) osebno poznam, tako da se bom probal zmenit za nižjo ceno pri group buy-u.
Do takrat pa se bomo magari tukaj zmenili za group buy, da bo še malo cenejše.
Trgovina je v Mengšu, odprta pa je do 16 ali 17 ure. Igorja (mamut-a) osebno poznam, tako da se bom probal zmenit za nižjo ceno pri group buy-u.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov