Tesnenje sprednjih bočnih stekel

Legacy - najštevilčnejši predstavnik na naših cestah in njegov "terenski" brat - Outback
Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5497
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 13. Marec 2011, 10:39

Jaz že par dni gledam kja v tisto plastiko, pa nekak nimam moči, da bi začel macolat tist del na način kot ga je opisal subi :D
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
pero999
Uporabnik foruma
Prispevki: 1463

Odgovor Avtor: pero999 » 13. Marec 2011, 10:47

http://www.subaru-slo.net/userpix/809_s ... 9ann_2.jpg

Jest sm zasilikonov ta stik, pa je malo bol, sam še zmerej se sliš pr viskok hitrosti.

Zdej bom pa probov še okol šraubov v notranjosti.

Drugače sem proovv že z raznimi gumam, pa ni nč pomagal.
Legacy 2.0 GL

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 13. Marec 2011, 10:56

BackW00d napisal/-a:Jaz že par dni gledam kja v tisto plastiko, pa nekak nimam moči, da bi začel macolat tist del na način kot ga je opisal subi :D
Fora je v nosilcu tiste plastike, verjamem da imaš močno rokco kot macola ampak vseeno lahko. Če kdo rab pomoč strokovnjaka se lahko tudi zapelje do uradnika kjer mu bodo pomagali na enak način ;-)

Nazadnje sem pri sebi to naredil pri Foriju 03 po dobrem letu in pol uporabe ko sem pa pri hitrostih nad 130 poslušal tist piš. Tako sem pa predenj je človk prišel pogledat avto sem ob prihodu iz avtopralnice preizkusu ta trik in je deloval. Zdej če me prav razumete primete ogledala in ga malček našponate navzgor (ne preveč da ne potem kakega odlomljenčka tuki) in to zato da ogledalo ne opleta in absorbira Nm ki jih namenite vrhu trikotnika. Pred tem je seveda treba dat tudi šipo dol. In ko držite ogledalo z levo rokico z desno malce bolj na trdo parkrat z občutkom z dlanjo pribijete v zgornji del trikotnika.

Uporabniški avatar
nejc
Član Subaru kluba
Prispevki: 183
Kraj: LJUBLJANA

Odgovor Avtor: nejc » 14. December 2011, 15:58

Hehe, to pa moram probat : )
jaz sem dajal penaste profile noter v gumi zleb od vrat, pa se mi zdi da je blo bols, ampak se zmer se slisi ...
LP Nejc

Uporabniški avatar
BackW00d
Član Subaru kluba
Prispevki: 5497
Kraj: Trbowle

Odgovor Avtor: BackW00d » 14. December 2011, 19:20

Ta zadeva preverjeno deluje...na desni strani je popolnoma nehal ropotat....na levi pa za 50% manj....tko da me niti več ne moti....

Sem pa s tako silo parkrat speku v tist zgornji del, da me je malce dlan bolela :D
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 14. December 2011, 22:28

BackW00d napisal/-a:
Sem pa s tako silo parkrat speku v tist zgornji del, da me je malce dlan bolela :D
:lol:

Odgovori

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov