Tesnenje sprednjih bočnih stekel
http://www.subaru-slo.net/userpix/809_s ... 9ann_2.jpg
Jest sm zasilikonov ta stik, pa je malo bol, sam še zmerej se sliš pr viskok hitrosti.
Zdej bom pa probov še okol šraubov v notranjosti.
Drugače sem proovv že z raznimi gumam, pa ni nč pomagal.
Jest sm zasilikonov ta stik, pa je malo bol, sam še zmerej se sliš pr viskok hitrosti.
Zdej bom pa probov še okol šraubov v notranjosti.
Drugače sem proovv že z raznimi gumam, pa ni nč pomagal.
Legacy 2.0 GL
Fora je v nosilcu tiste plastike, verjamem da imaš močno rokco kot macola ampak vseeno lahko. Če kdo rab pomoč strokovnjaka se lahko tudi zapelje do uradnika kjer mu bodo pomagali na enak načinBackW00d napisal/-a:Jaz že par dni gledam kja v tisto plastiko, pa nekak nimam moči, da bi začel macolat tist del na način kot ga je opisal subi
Nazadnje sem pri sebi to naredil pri Foriju 03 po dobrem letu in pol uporabe ko sem pa pri hitrostih nad 130 poslušal tist piš. Tako sem pa predenj je človk prišel pogledat avto sem ob prihodu iz avtopralnice preizkusu ta trik in je deloval. Zdej če me prav razumete primete ogledala in ga malček našponate navzgor (ne preveč da ne potem kakega odlomljenčka tuki) in to zato da ogledalo ne opleta in absorbira Nm ki jih namenite vrhu trikotnika. Pred tem je seveda treba dat tudi šipo dol. In ko držite ogledalo z levo rokico z desno malce bolj na trdo parkrat z občutkom z dlanjo pribijete v zgornji del trikotnika.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov