Ola
Kupujem ekspanzivnu posudu za turbaka, 1991 godina. Moja curi na sve strane kad se motor zagrije. Ako znate da paše i sa nekog drugog modela, uz minimalne prepravke, može! Problem je kaj sam iz Zagreba, al vjerujem da se nekak možemo dogovorit.
Kontakt na privatno sporočilo ili mobitel +385 95 8716 242 (u Hr sam samo vikendom pa se ne javljam na pozive ak sam u roamingu, al SMS može)
Hvala!
K: ekspanzijsko posodo za Legacy Turbo
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Nisam baš razumio, broj koji si napisao je od čovjeka koji prodaje, ili čovjeka koji zna nekog da prodaje?LSlabe napisal/-a:Zadnjič mi je Benedik rekel da pozna enega, pa da jo prodaja za cca 50€. Z rahlo predelavo, se da spravit notri tudi od bugeye WRX, pa verjetno še od kakšnega, mislim da celo od foresterja. 041692686 Dušan
jp, zaradi turbine je cist drgac narjena
http://www.powerlabs.org/images/swap3.jpg
tole sicer niu legacy, je pa turbo subaru - vidis jo cist na levi poleg sesalnega kolektorja
http://www.powerlabs.org/images/swap3.jpg
tole sicer niu legacy, je pa turbo subaru - vidis jo cist na levi poleg sesalnega kolektorja
Pozna nekoga, ki prodaja.Japanac napisal/-a:Nisam baš razumio, broj koji si napisao je od čovjeka koji prodaje, ili čovjeka koji zna nekog da prodaje?LSlabe napisal/-a:Zadnjič mi je Benedik rekel da pozna enega, pa da jo prodaja za cca 50€. Z rahlo predelavo, se da spravit notri tudi od bugeye WRX, pa verjetno še od kakšnega, mislim da celo od foresterja. 041692686 Dušan
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov