Video stuff no.5
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
Je konkurencen, ce ima Audi zadaj zaporo diffa. Ce je nima, pa ni konkurencen Subaruju z zadnjim LSDjem. Na testu iz prejsnjega videa bi Audi brez zadnje zapore ravno tako popusil.
Ima pa torsen se eno slabost, ki se redko omenja. Ce ima eno kolo 0 oprijema, recimo, da je v zraku, torsen poslje tja ves navor in avto ne gre nikamor. Preverjeno pri frendu s Passatom s torsenovim sredinskim diffom.
Ima pa torsen se eno slabost, ki se redko omenja. Ce ima eno kolo 0 oprijema, recimo, da je v zraku, torsen poslje tja ves navor in avto ne gre nikamor. Preverjeno pri frendu s Passatom s torsenovim sredinskim diffom.
najboljša stvar, ki jo lahko ima tak pogon je ESP, samo enkrat se vklopi, tolk da torsen pogrunta kaj in kako, potem pa gre.Ima pa torsen se eno slabost, ki se redko omenja. Ce ima eno kolo 0 oprijema, recimo, da je v zraku, torsen poslje tja ves navor in avto ne gre nikamor. Preverjeno pri frendu s Passatom s torsenovim sredinskim diffom.
The only treasure my car came with was rust...
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
voznik gume podlaga ..... vožnje v praksi po terenu nemoreš primerjat z valčki in podobnimi stvarmi.
tako da bi ti vrjel . Je pa bilo lansko zimo ko je zapadel sneg cca 15cm obljubleno mojim sosedom da tisti ki pride do mene in od mene dobi plato. pa ni blo junaka ki bi si sploh upal.
Pa je med njimi dost 4x4 avtomobilov.
tako da bi ti vrjel . Je pa bilo lansko zimo ko je zapadel sneg cca 15cm obljubleno mojim sosedom da tisti ki pride do mene in od mene dobi plato. pa ni blo junaka ki bi si sploh upal.
Pa je med njimi dost 4x4 avtomobilov.
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
Če boš letos tudi ponujal plato pa le povej pa pridem ponjpodreberek napisal/-a:Je pa bilo lansko zimo ko je zapadel sneg cca 15cm obljubleno mojim sosedom da tisti ki pride do mene in od mene dobi plato. pa ni blo junaka ki bi si sploh upal.
Res je bil tankpero999 napisal/-a:Ja fantje...tak tank za sneg kot je biu Leone ga ne bo več
"If in doubt,flat out"
Colin McRae
Colin McRae
Tisti Passat je letnik 2001 in brez ESPja. Menda pa pomaga ze, ce takrat voznik malo zavre, lahko s pedalom ali z rocno, ce je kolo brez gripa zadaj.cheno napisal/-a:najboljša stvar, ki jo lahko ima tak pogon je ESP, samo enkrat se vklopi, tolk da torsen pogrunta kaj in kako, potem pa gre.Ima pa torsen se eno slabost, ki se redko omenja. Ce ima eno kolo 0 oprijema, recimo, da je v zraku, torsen poslje tja ves navor in avto ne gre nikamor. Preverjeno pri frendu s Passatom s torsenovim sredinskim diffom.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
karel napisal/-a:Če boš letos tudi ponujal plato pa le povej pa pridem ponjpodreberek napisal/-a:Je pa bilo lansko zimo ko je zapadel sneg cca 15cm obljubleno mojim sosedom da tisti ki pride do mene in od mene dobi plato. pa ni blo junaka ki bi si sploh upal.
Res je bil tankpero999 napisal/-a:Ja fantje...tak tank za sneg kot je biu Leone ga ne bo več
Kaj takega si neupam napisat na forumu ker nimam kam tolk platojev dat kolker bi vas pršl hehehe
kam pa pridemo brez listka redarske službe in subaruja ??
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov