dobra izbira, mogoče že kr mal preveč dobr oleaxaQ4 napisal/-a: Fuchs titan race pro s olje za masinco.
kako se pa kej obnese ?
Olje imam 5-40 isto.Unikat napisal/-a:V sandwich plati pod oljnim filtrom.
Kakšno gradacijo olja pa imaš?
Ja se strinjam glede lokacije, tam je najbolj vroce hehe. No ampak je tudi ze v tem primeru ocitno (jaz in unikat), da se temperature kar nekaj razlikujejo glede na lokacijo senzorja. Sem ze videl razlike do 10 stopinj ko so ljudje prestavili senzor iz sendvic plate na oljni cep spodaj na karterjuThomas22 napisal/-a:Axa, to je najboljša lokacija za temp. senzor, ker naj bi bil tretji cilinder najbolj obremenjen in zato je treba tam spremljati temperaturo.
Tule smo nekaj pisali na temo vizkoznosti in temperature viewtopic.php?t=4986 .
Men se ne poznajo bistvene razlike temperature olja glede na proizvajalca. Najbolj se mi pozna zjutraj, če je novo olje se dročniki ne slišijo.
Pritisk olja pa je pri Legacyju turbo malce čez 6 barov ko je mrzu in 4 bare pri ogreti mašini 100° in nekje 3.000 obratov.
To ne vem ce je najbolj primerno za temperaturo. V tej cevi nimas pretoka olja, ampak ono stoji, tako da ne vem kako je s temperaturo...axaQ4 napisal/-a: Drugace za senzorje zmontirat na originalna mesta za te senzorje se samo to kupi:
http://rspec.co.uk/bmz_cache/f/fa2b9eb2 ... 00x300.JPG
Pride tam 30 eu iz UK.
En del set-a (velik vijak z navojem v sebi, kjer se prisraufa senzor gre pod ICUnikat napisal/-a:Takega priključka pa še nisem videl, fajn zadeva... So pa vsekakor bolj natančne meritve senzorjev tako kot jih imaš ti nameščene, zaradi tega pa imam na mal nižjo temp vrednost nastavljen alert.
No sem glih razlozil v zgornjem postuDaviiD napisal/-a:To ne vem ce je najbolj primerno za temperaturo. V tej cevi nimas pretoka olja, ampak ono stoji, tako da ne vem kako je s temperaturo...axaQ4 napisal/-a: Drugace za senzorje zmontirat na originalna mesta za te senzorje se samo to kupi:
http://rspec.co.uk/bmz_cache/f/fa2b9eb2 ... 00x300.JPG
Pride tam 30 eu iz UK.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov