K: Subaru Impreza 2.0
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
- podreberek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1120
- Kraj: Laško okolica
- Kontakt:
hehe, bo bo, časovno sem na tesnem za znoret te dni...ampak bomo en dan tud poslikali. Prvi občutki so dobri, impreza zaenkrat izpolnjuje pričakovanja.
Me pa zanima glede poliranja...prejšnji lastnik je pomoje avto pral samo v pralnici in od blizu so vidne take krožne praskice. Mogoče kak nasvet o dobrih mojstrih, ki bi znali lepo spolirat avto? Čeprav mislim, da bom počakal na pomlad s poliranjem.
Me pa zanima glede poliranja...prejšnji lastnik je pomoje avto pral samo v pralnici in od blizu so vidne take krožne praskice. Mogoče kak nasvet o dobrih mojstrih, ki bi znali lepo spolirat avto? Čeprav mislim, da bom počakal na pomlad s poliranjem.
Za poliranje - glej tule - http://www.avtomobilizem.com/forum/viewforum.php?f=57
se mi zdi da so tudi na tvojem koncu.
se mi zdi da so tudi na tvojem koncu.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov