http://www.ramsak.si/ivarcko-2011Letos je pred nami že 15. Turistični avtoslalom Ivarčko 2011. Tudi tokrat v organizaciji Avto-moto društva Ravne na Koroškem v sodelovanju z Avto-moto klubom RGRacing. Atraktivna proga in zanimivi avtomobili zagotavljajo pravo dirkaško vzdušje. Preizkusite svoje spretnosti za volanom ali pa si pridite ogledat zanimive predstave mojstrov vrtenja volana.
Primerno za vsakogar z veljavnim vozniškim dovoljenjem in z vsakim avtomobilom, ki lahko vozi po cesti. Moč motorja in velikost avtomobila ne odloča o rezultatih, odločajo vozniki!
Sobota, 24.9.2011 od 7.00 ure nivojska parkirišča ob Ivarčkem jezeru.
15. Turistični avtoslalom Ivarčko 2011, 24.9.2011
15. Turistični avtoslalom Ivarčko 2011, 24.9.2011
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Jah lih enkrat in edinkrat da smo bli takrat trije. Drgač pa z gt-jko mislm da je največ slalomov odpeljal sani - jaz sem ene dva. Sem pa preizkusil 1.6 in 2.0 karavanko. Morm rečt da se v kombinaciji z reduktorjem sploh ne obnese slabo, v primeru dežja si s takim avtom lahko izredno konkurenčen. Je pa tuki tok suknja volana da pošten zašvicaš.
En filmčk v spomin na stare čase: http://www.youtube.com/watch?v=bbgwytGD7uE
En filmčk v spomin na stare čase: http://www.youtube.com/watch?v=bbgwytGD7uE
- strojnik005
- Član Subaru kluba
čist možn sam je pa velik denarja tuki potrebnega da bi imprezo 1.6 naredu konkurenčno gtjkistrojnik005 napisal/-a:Ircar pol pravš da bi z reduktorjem dosegu bolš čase recimo na RL?kombinaciji z reduktorjem sploh ne obnese slabo
komplet podvozje bi mogu bit vsaj tok trdo kakor pri original gtjki
motor bi mogu bit high kompresion 2.5 blok 2.2 ali 2.0 glave, boljši batki, druge odmične, programiran računalnik, benz pumpa
subaru don't think just feel and drive!
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
EA82,EA82,EA82,EA82,EJ22,EJ20,EJ20G,EJ22,EJ20,EA82Tfull time awd hi/lo center diff lock
baba važe
- strojnik005
- Član Subaru kluba
Na RL ne. Pri slalomu - spet odvisno kok je proga zaprta, kjer si z GT-jko v dolgi 1. in šaltaš na ravnicah v 2. potem pa čez ovinke tišiš v 1..... med tem ko z 2.0 in reduktorjem lepo peleš v 2 - 3. si pa lahko zelo konkurenčen.strojnik005 napisal/-a:Ircar pol pravš da bi z reduktorjem dosegu bolš čase recimo na RL?kombinaciji z reduktorjem sploh ne obnese slabo
Jaz sem razumel da misli dirkanje z uporabo reduktorja ali brez, ne, da bi bil z 1.6 boljši od GT/STi
Je pa po moje čisto odvisno od ovinka/hitrosti. Kolikor sem bral, nekateri tako vozijo vedno v 2., nekateri pa samo 2x dajo v 3. Skoraj zagotovo je pa včasih 2. predolga, tam bi dal reduktor, iz 2. direkt v 3. reduktor pa se tako časovno ne splača. Itak pa piše v navodilih (ali pa je tako rekel prodajalec, ne vem), da čez 50 km/h ni priporočljivo z reduktorjem.
Je pa po moje čisto odvisno od ovinka/hitrosti. Kolikor sem bral, nekateri tako vozijo vedno v 2., nekateri pa samo 2x dajo v 3. Skoraj zagotovo je pa včasih 2. predolga, tam bi dal reduktor, iz 2. direkt v 3. reduktor pa se tako časovno ne splača. Itak pa piše v navodilih (ali pa je tako rekel prodajalec, ne vem), da čez 50 km/h ni priporočljivo z reduktorjem.
Če s tem pridobiš da ti ni treba dat 8x v prvo prestavo in da si stalno v pravem območju delovanja motorja ja, drugače pa sam avto z reduktorjem ni hitrejši... tudi pospešek npr. do 100 ni kej prida hitrejši - samo na začetku lahko bolj cukneš in ker šaltaš do 4. se ti zdi da gre k kroska... časovno je pa tm tm oz. če se zašaltaš še slabše.strojnik005 napisal/-a:Sori kamnek ko sm te razpisal, mislu sm čase pri vožnji z navadno brez al pa navadno z reduktorjem.
Kok ga pa kej volan začne matrat, k mamo vsi te dolge volane, pa je motanja kokr čš na takih vožnjih ?
Men že tko, če hitr zamenjam smer obračanja, pa da avto laufa v štangazu tko zatrdi volan, da komi namotam
Če bi mel bol zdrave gume, pa če neb blo to 500km stran, bi pa mogoče šel probat....
Men že tko, če hitr zamenjam smer obračanja, pa da avto laufa v štangazu tko zatrdi volan, da komi namotam
Če bi mel bol zdrave gume, pa če neb blo to 500km stran, bi pa mogoče šel probat....
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov