Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.3
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
okej,
torej se nismo razumeli.
vem, da velika večina folka pri imprezah išče predvsem moč, a to je pri meni dosti nepomembno, ker se ne ženem za hitrostjo.
Wagon, ki je proti vsem ostalim različicam konjsko podhranjen, mi je zanimiv zaradi kompromisa, ki ga potrebujem. To je 4x4 pogon, nekaj dodatnega prostora v zadnjem delu (deljiva klop, malo napihnjen prtljažnik), zmernejša poraba in dosegljiva cena ter tudi nekaj izbire.
Če bi bilo več fedra, bi bil cilj forester, morebiti legacy. Če bo po sreči to pride na vrsto čez dve ali tri leta.
torej se nismo razumeli.
vem, da velika večina folka pri imprezah išče predvsem moč, a to je pri meni dosti nepomembno, ker se ne ženem za hitrostjo.
Wagon, ki je proti vsem ostalim različicam konjsko podhranjen, mi je zanimiv zaradi kompromisa, ki ga potrebujem. To je 4x4 pogon, nekaj dodatnega prostora v zadnjem delu (deljiva klop, malo napihnjen prtljažnik), zmernejša poraba in dosegljiva cena ter tudi nekaj izbire.
Če bi bilo več fedra, bi bil cilj forester, morebiti legacy. Če bo po sreči to pride na vrsto čez dve ali tri leta.
- SubaruFreak
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 317
- Kraj: Kranj
1.6 oziroma novejše MY08 naprej 1.5 mašine so za imprezo prešvoh. teh 105 konjev kar jih je na voljo v novejših imprezah je za to težo avtomobila absolutno premalu, poraba ki je napisana kot normirana, je dosegljiva le v kontroliranem okolju pa še to 1. zadnjič in nikoli več...
Pri nakupu moje prejšnje bencinarke so mi ponujali nov0 pa sem se potem raje odločil za par mesecev staro testno 2.0... nikoli mi ni bilo žal te odločitve.
Pri nakupu moje prejšnje bencinarke so mi ponujali nov0 pa sem se potem raje odločil za par mesecev staro testno 2.0... nikoli mi ni bilo žal te odločitve.
150 BHP 2.0 Boxer Diesel, Satin White Pearl body paint, all the neccessities one needs combined with THE best driving experience in The World... LOVE it's what makes Subaru a SUBARU:)
Re: Legacy
[quote="miro"]Pozna kdo tegale ???
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=4914123&show=1
poznam tega.sem ga danes domov pripeljal.avto kot iz skatlice.vesel ko radio!
Re: Legacy
BRAVO! Kok ti pa porabi? A je bil avto od Interservica al so ga prodajali od novega kupca staro-za-novo?boneman napisal/-a:miro napisal/-a:Pozna kdo tegale ???
porabi toliko kot prejšni Legacy, delam dolge ture- 7.8l na 100.Je ok.Je pa bil avto od prvega lastnika ki je vzel novega legacy-ja diesela in tega dal noter.vsi servisi delani na Interservice-u, poštemplano itd...V glavnem zenkrat se mi zdi da je najboljši avto kar sem jih do sedaj kupil.zelo zadovoljen!
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov