nepravilna vožnja po ac itd...
nepravilna vožnja po ac itd...
zdravo,
delamo nekaj na to temo, predvsem na temo vožnje v kontra smer na acju in obvoznicah itd..
rabim pa nek kontakt ali kakšno info o zbirališču osebkov, kdo so, kje so, kaj vozijo, kateri vozijo v nasprotno smer za razne stave, če ima kdo kakšno info bom zelo hvaležen, verjetno drugi tudi...
lp,andraž
delamo nekaj na to temo, predvsem na temo vožnje v kontra smer na acju in obvoznicah itd..
rabim pa nek kontakt ali kakšno info o zbirališču osebkov, kdo so, kje so, kaj vozijo, kateri vozijo v nasprotno smer za razne stave, če ima kdo kakšno info bom zelo hvaležen, verjetno drugi tudi...
lp,andraž
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Re: nepravilna vožnja po ac itd...
Prvo me zanima kater kreten gre to stavit in če že, kater majstr bo izdal ime zbirališča naklepnih morilcev 
Par let nazaj so mulci vozili iz višnje gore do grosuplja v nasprotni smeri. Stava je bila 7000 evrov.subi92 napisal/-a:Prvo me zanima kater kreten gre to stavit in če že, kater majstr bo izdal ime zbirališča naklepnih morilcev
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Razne vaške gostilne in diskači v oddaljenosti 10km od avtoceste. Čas: predvsem petki in sobote okrog 3 ure zjutraj. 
To bomo pa pol rihtal ko se bo štrihu avto...
A bi rad na hitr zaslužu s tako stavo? Kolikor je meni znano večinoma zaidejo, pred kratkim tista starejša gospa, ki je imela blazno srečo - pa vsi ki so jo srečali tudi, da so jo prav čas opazili in ustrezno reagirali.subi4x4 napisal/-a:zdravo,
lp,andraž
a ti to resno?irCAR81 napisal/-a:A bi rad na hitr zaslužu s tako stavo? Kolikor je meni znano večinoma zaidejo, pred kratkim tista starejša gospa, ki je imela blazno srečo - pa vsi ki so jo srečali tudi, da so jo prav čas opazili in ustrezno reagirali.subi4x4 napisal/-a:zdravo,
lp,andraž
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Če te prav razumem, bi ti rad dobil ljudi, ki so to dejansko počeli. Ta bo pa težka.
Mogoče tiste, starejše, ki so zašli, bi lahko dobil preko policije.
Mogoče tiste, starejše, ki so zašli, bi lahko dobil preko policije.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
:črn humor = ON
>Starejši so verjetno tudi že pozabili, da so to naredili. Če dobiš njihov kontakt, jih lahko zasleduješ in čakaš, da bojo spet.....
:črn humor = OFF
>Starejši so verjetno tudi že pozabili, da so to naredili. Če dobiš njihov kontakt, jih lahko zasleduješ in čakaš, da bojo spet.....
:črn humor = OFF
Subi4x4 bi rad naredu zgodbo za preverjeno ane
)
MPS napisal/-a:Subi4x4 bi rad naredu zgodbo za preverjeno ane)
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
subi4x4 napisal/-a:MPS napisal/-a:Subi4x4 bi rad naredu zgodbo za preverjeno ane)
no ne delam je jaz, ampak samo pomagam priti do kakšne imformacije, ker naj bi bil del prispevka tudi načrtna vožnja v napačno smer...ampak zaenkrat dvomim, da bo od tega kaj v etru:) ni sogovornikov...
lohk pa kupte glumce in se izmislite tekst...to tut delajo za gledanost :mrgreen:
Posebneži, sej kaj veliko pa res ne rabiš vedeti. Kaj se jim mota, da grejo voziti nasprotno po AC ali skozi rdečo? Cjo, isto vprašanje za vse ostale, ki so kaj zagrešili, le kaj se ti je motalo po glavi ko si zafural podjetje, kradel, vozil pod vplivom alkohola, grozil in tako dalje, norel po cestah . . .subi4x4 napisal/-a:zdravo,
lp,andraž
Ne vem kaj si na boljšem, če bi nekdo rekel po televiziji z zamegljenim obrazom in spremenjenim glasom *ebat ga, pač probaš in če rata, če ne pa ne. Pač osebe pri katerih vrednote niso bile pravilno vcepljene v glavo, torej kdo je kriv, tukaj so itak starši in družba. Saj ti je poznano, povej mi s kom se družiš in ti povem kdo si . . .
Zame nič kaj ekstra pomembnega, žal le nekaj za dvig gledanosti.
...tukaj je stvar vsaj zame veliko bolj pomembna, kot pa za tistih par 100 ljudi, ki bi jih ta prispevek še posebej interesiral, mogoče bi spremenil mnenje ko ti bo "en tak" pripeljal nasproti in ne boš mogel nič narediti...jaz sem to doživel, še ne dolgo nazaj...pač mi življenje veliko pomeni , sploh hčerkino,ki je bila takrat z mano v avtu... zato mi je to pomembno, nasploh dogajanje na acju in naših cestah, pika na i je pa ta vožnja v nasprotno smer...in mislim, da si malo preveč posplošil vse skup!
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Dvomim da se res kje zbira kriminalna družba, ki organizira stave za vožnjo po napačni strani AC in tekmuje z rivalskimi družbami za prevzem zmage v številu skupnih kilometrov prevoženih po napačni strani.subi4x4 napisal/-a:MPS napisal/-a:Subi4x4 bi rad naredu zgodbo za preverjeno ane)
no ne delam je jaz, ampak samo pomagam priti do kakšne imformacije, ker naj bi bil del prispevka tudi načrtna vožnja v napačno smer...ampak zaenkrat dvomim, da bo od tega kaj v etru:) ni sogovornikov...
Vprašajte te ki so vozili in preživeli.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost