Mi smo devali na jezik samo majhne 9V
Velike pa še vedno devajo v baterije (svetilke). Pravzaprav že dolgo pri hiši nismo kupili nove, jih še sploh delajo?
Danes na AC prehitevam tovornjak, vidim v ogledalu kako se približuje audi, seveda je takoj začel blendat in trobit, se umaknem ko prehitim tovornjak, on še vedno trobi, mu nisem ostal dolžen in trobil ter blendal nazaj. Kako me takšne stvari pogrejejo

t Res ne more počakat 4 sekunde da normalno prehitim, ker v tovornjak se pa res nimam namena umikat? Res sem prehiteval s 120 (po števcu, realno 110), sem pa toliko egoist, da zaradi drugih nestrpnih idiotov ne bom peljal več kolikor mi paše. Pospešim pa če prehitevam več tovornjakov zaporedoma, če vidim da se kdo približuje, ker mi ni da bi se vrival med tovornjake, pa še zelo težko je nato priti nazaj na prehitevalni pas. In kdo bi si mislil, 3 tedne nazaj sem imel BMW-ja za ritjo, ista situacija, s tem da če bi prehitel mene bi ga še vedno čakalo 20 avtov. Nato je prehitel po desni med dvema tovornjakoma in veselo blendal naprej.
---dodal moderator
razdeljeno iz druge teme; zaenkrat ostaja v peskovniku.