@beliblisk, glede moči bo popolnoma dovolj toliko kot jih ima tvoja in tjordanova. Ko sem se peljal z tabo se mi ni zdelo ne vem kaj. Potem sem pa na ogledu peljal še tjordanovo pa lahko rečem vrh glave teh 360hp. Mogoče je bila drastična razlika ker sem jo dejansko peljal in nisem bil samo vožen kot pri tvoji.

Sem sicer imel neko veliko željo po težki konjenici ampak mislim,da to ne bo potrebno. Recimo po tanovem 200hp pa gor (Ste imeli prav ,da tudi 200hp je lahko precej zabavnih, se opravičujem) :mrgreen: Se mi zdi ,da nekje 300-350hp idealno za mene osebno.
@thomas22, najbolj pomemben kriterij je ,da zadeva dela in nimam z njo jebanja vsak mesec. Se pravi vozilo mora bit vredno izjemnega zaupanja ne,da plačujem 500eur vleke ker sem šel slučajno 600km daleč.
Potem ,da je motor do max 3000ccm(@nebivedu se ne bo strinjal

), ker z več ne mislim podpirat države, njenih cestnin in trošarin na gorivo. In tdu dejansko kar je več kot 3.0 tudi sisa že precej več kot recimo 9-11L/100KM. Kot rečeno mora za znamko stati zelo dober, zanesljiv in ugoden servis ki je nepooblaščen. Pooblaščencev ne morem vidit, da bo tam po moji igrači šraufal nek študent ki pojma nima jaz se bom pa za vsako prasko sekiral :x
Dokaj pomemben faktor je tudi vzdrževanje. Avto mora nudit veliko ampak ne za ceno servisa kot pri ferrariju. Se pravi tudi če se zgodi kakšen izreden servis,da niso na koncu milijoni

Neke normalne cene ja ampak,da bom preplačeval vsako manšeto, končnik pa ne hvala. Jeb*ga tudi cene popravil mi igrajo veliko vlogo.
Izgled je pomemben ampak so mi vsi hudo lepi tko,da ni problem. Recimo:
-WRX STI,
-S2000,
-350Z,
-EVO,
-LANCER,
-MAZDA 6 MPS,
-ACCORD TYPE R,
-MAZDA 3 MPS,
-BRZ
-GT86
-CIVIC TYPE R
-......
Zelo zaželjen pa je turbo engine.
Nekako tako, mogoče sem še kaj pozabil. Aja pa seveda kot je rekel @beliblisk, ko ga zjutraj mrzlega štartaš ti morajo kocine pokonci stat :-D