Mah ubuntu je ratal tak kot winXP. To je že brez veze. Probaj kako fedoro 11 gor dat. Sploh multimedia dodatek je hud za fedoro. Pa še manj bugast sistem je kot ubuntu (sej pravim, trenutno je na stopnji XP-jev s SP1).lupastro napisal/-a:bi izkoristil priliko pa dal ubuntu gor
Iščem nekoga, ki bi znal inštalirat win XP... :D
pa se podprt je, z moblin graficnim vmesnikom ravn prav za majhen display
http://spins.fedoraproject.org/moblin/#home
jaz sem na 9 colski Toshibi imela Kubuntu netbook remix, vendar mi ni uspelo postimat driver za usb tv karto, tako, da imam sedaj hackintosh, pa vse dela kar rabim

http://spins.fedoraproject.org/moblin/#home
jaz sem na 9 colski Toshibi imela Kubuntu netbook remix, vendar mi ni uspelo postimat driver za usb tv karto, tako, da imam sedaj hackintosh, pa vse dela kar rabim
Tudi meni na precej izbirčnem Sony Vaio VGN-P, na vzdržljivem ThinkPadu T61p in na še treh različnih laptopih in štirih stacionarcih, ki jih vzdržujem familiji, Ubuntu in Debian delata bp.
Pravzaprav imam z računalniki precej manj dela, odkar sem večino familije prepričal, naj naredijo preskok z Win in se navadijo na Ubuntu.
Ne vem, eni pač imajo dve levi roki za GNU/Linux, drugi imamo pa dve levi roki za Win in Mac packarije ...
Pravzaprav imam z računalniki precej manj dela, odkar sem večino familije prepričal, naj naredijo preskok z Win in se navadijo na Ubuntu.
Ne vem, eni pač imajo dve levi roki za GNU/Linux, drugi imamo pa dve levi roki za Win in Mac packarije ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
@nebivedu: eno je poganjat sedmico na stacionarnem 3 gigaherčnem dual xeonu, drugo pa na mobilnem Atomu ali celo na NoFearjevem Celeronu, ki po defoltu dela z znižano hitrostjo na 600 MHz z integrirano grafiko in deljenim spominom.
@vrecha: imaš mogoče kaka delujoča navodila za poštimat driver za Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 320e?
@vrecha: imaš mogoče kaka delujoča navodila za poštimat driver za Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 320e?
niva13, imam tudi podobno mašino - lenovo S10e in na njem brezhibno deluje windows 7 ultimate (uradna verzija - ni iz pašnikov). Procesor je atom N280 (1.63GHz in HT je vklopljen) grafika je integrirana in 160GB diska, je pa res, da imam 2GB rama (prva stvar, ki jo narediš pri taki mašinci in pri tako poceni ramu je, da ga nadgradiš kolikor ga plata podpira). Zadeva deluje perfektno, zboota se v 5 sekundah in takoj lahko delaš.niva13 napisal/-a:@nebivedu: eno je poganjat sedmico na stacionarnem 3 gigaherčnem dual xeonu, drugo pa na mobilnem Atomu ali celo na NoFearjevem Celeronu, ki po defoltu dela z znižano hitrostjo na 600 MHz z integrirano grafiko in deljenim spominom.
Sem moral poguglat kaj je to spljoh.@vrecha: imaš mogoče kaka delujoča navodila za poštimat driver za Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 320e?
Tako da potem je odgovor jasen.
Zadeve, ki se rimajo na TV, sem nehal uporabljati pred kakšnimi petnajstimi leti.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Uf, telefon je šel naprej, lahko vržeš stran tista navodila; hvala, da si jih hranil in oprosti, da sem ti pozabil javiti.
pac imam poklicno deformacijovrecha napisal/-a:Sem moral poguglat kaj je to spljoh.@vrecha: imaš mogoče kaka delujoča navodila za poštimat driver za Pinnacle PCTV Hybrid Pro Stick 320e?![]()
Tako da potem je odgovor jasen.
Zadeve, ki se rimajo na TV, sem nehal uporabljati pred kakšnimi petnajstimi leti.TiPresnetaAskezaTi.
sem pred cca pol leta poizkusila z navodili na linuxtv.org pa mi ni uspelo dobit slike, potem sem si raje postavila hackintosh, ker v osx ta karta cisto solidno dela, ceprav uradno nima driverjev za osx
@Nebivedu: osx snow leopard mi na Toshibi (ima enako drobovje kot tvoj Lenovo) dela hitreje kot winxp, sedmico sem pa instalirala samo na stacionarca s core2duo in 1gb rama in moram priznat, da dela hitreje kot prej winxp
Sedmica deluje na skoraj vseh mašinah hitreje od winxp, pa še kar se stabilnosti tiče je veliko pred XP.
Na faxu sva s sošolcem primerjala leoparda in windows 7 na isti mašini (lenovo S10e - sošolec ima leparda gor), pa win7 delujejo hitreje, kar se pa baterije tiče, pa mi lenovo s 6celično baterijo drži 9 ur v načinu da dela na minimumu, če pa imam performance vklopljen(da ne gleda na porabo, proc stalno na full in ekran sveti s polno svetlobo) pa okoli 3 ure in pol, medtem ko na enaki mašini leopard deluje skoraj pol manj časa v performance načinu (2 uri), v načinu da čuva energijo pa 3 ure manj (6 ur).
Uglavnem, windows 7 je dober sistem, nekako tako kot so bili windows 2000, ko so prišli ven. (nekateri win2000 še danes uporabljamo na starejših mašinah v službi)
Na faxu sva s sošolcem primerjala leoparda in windows 7 na isti mašini (lenovo S10e - sošolec ima leparda gor), pa win7 delujejo hitreje, kar se pa baterije tiče, pa mi lenovo s 6celično baterijo drži 9 ur v načinu da dela na minimumu, če pa imam performance vklopljen(da ne gleda na porabo, proc stalno na full in ekran sveti s polno svetlobo) pa okoli 3 ure in pol, medtem ko na enaki mašini leopard deluje skoraj pol manj časa v performance načinu (2 uri), v načinu da čuva energijo pa 3 ure manj (6 ur).
Uglavnem, windows 7 je dober sistem, nekako tako kot so bili windows 2000, ko so prišli ven. (nekateri win2000 še danes uporabljamo na starejših mašinah v službi)
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov