Sem iskal fotke, pa so zgleda nekam "šle"
Subaru legacy 1993 - turbak z N/A mopedom
@danci - I dont get it
S te slike je razvidno (Cheno zadnjič mi je v soboto omenil)
http://www.subaru-slo.net/userpix/110_L ... aCev_1.jpg
Imam namreč motor letnika 1995, ki ima pripadajočo sesalno cev kot je na sliki, ker pa ima Airbox od letnika 1995 luknje za pritrditev na karoserijo širše kot pri starem na žalost še ni v mojem avtu. Ker pa ima novejši Airbox boljši zajem zraka... je to odgovor zakaj ima moj avto pri obratih višjih od 4500 oz. sploh nad 5900 "F1 zvok" skratka čisto nič boxersko tuljenje
, ker gre več zraka preko manjše odprtine kot pri Airboxu na zgornji sliki. To bom danes spedenal.
Je pa še ena prednost Airboxa pri letniku 1995 - ima namreč namesto vijakov za zamenjavo zračnega filtra kar klipsne kot 1.8
POHVALNO
S te slike je razvidno (Cheno zadnjič mi je v soboto omenil)
http://www.subaru-slo.net/userpix/110_L ... aCev_1.jpg
Imam namreč motor letnika 1995, ki ima pripadajočo sesalno cev kot je na sliki, ker pa ima Airbox od letnika 1995 luknje za pritrditev na karoserijo širše kot pri starem na žalost še ni v mojem avtu. Ker pa ima novejši Airbox boljši zajem zraka... je to odgovor zakaj ima moj avto pri obratih višjih od 4500 oz. sploh nad 5900 "F1 zvok" skratka čisto nič boxersko tuljenje
Je pa še ena prednost Airboxa pri letniku 1995 - ima namreč namesto vijakov za zamenjavo zračnega filtra kar klipsne kot 1.8
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4466
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Torej - če sem prav razumel vse to, je 'prvi N/A turbo legacy' v bistvu N/A motor v turbo karoseriji (pokrov motorja, odbijači, ...). V bistvu 'spimpan'.subi92 napisal/-a:@danci - I dont get it![]()
Kar je ravno nasprotno od tega, kar je moja srčna želja - turbo motor (hudo hud turbo motor, recimo twin turbo H6 boxer
D.
Če pa papirji ne bi bilo od običajnega pa ne bi sploh registriral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov