Video stuff no.7
Re: Video stuff no.7
Opajade. Aperol špricer je v Milanu, zraven Prade, 3 eure cnej kot pa v Splitu. In to zdejle, novembra. Kurc jih gleda, pa tak jug. Je treba mal zbirat na kater "jug" greš.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Split je, arguably, bolj kot turistično središče - industrijsko mesto ki je slučajno ob obali ... tja greš na tekmo, al pa če hočeš Forda videt od bliz. Dvomim da je v Neumu kaj bolje, sicer, ker je cela obala taka. Ima neko famo, ki smo jim jo naredili Čehi in Slovenci, da zdej vsi tja rinejo.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4464
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Očitno se splitski gostinci ne strinjajo s teboj.

Sicer pa je bolj ali manj cela obala 'turistično središče'.
Sicer pa je bolj ali manj cela obala 'turistično središče'.
Se bojim da maš prav. Vendar to niso samo splitčani, ampak cela hrvaška. Nekak smo jim mi postal odveč, kot eni šiptarji z gora, nezaželena raja ki se spozna samo na ovce, (čeprav, če nas ne bi bilo, bi v sezonah 91 do 94 pol naroda ob tej isti jadranski obali pocrkalo od lakote) ...
Sej bodo naslednje leto pocrkal. Letos je bilo 2 tedna za 3 osebe all inclusive v hotelu s 4 zvezdicami 1900€, za 2023 hočejo pa že 5000€ (za isti hotel in isto storitev). Me zanima, kdo bo to plačal. Za ta denar grem jaz s svojim avtom za 3 tedne pogledat Islandijo, pa naredim cel krog okoli nje, pa še za 2x po 3 tedne na Korziko kampirat. pa verjetno še kaj ostane.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Euro jih bo zjebu 100%, to se strinjam...za nas šotoriste bo pomoje res ceneje rint na korzike in raznorazne otoke...par let bo tam mogoče še cena držala, če pa se bo povpraševanje povečalo pa bodo tudi tam cene slej kot prej poskočile v nebo...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kamp na Korziki s šotorom na strehi in 3 osebe je bil 18€ na dan. To se mi ne zdi tako strašna cena. Medtem ko je bil primerljiv kamp na hrvaškem okoli 50€ na dan. Tudi če za 100% podražijo na korziki, je še vedno cenejše kot na hrvaške. Tako da ja, se bo zalomilo, ker bodo šle cene samo še gor pri hrvatih.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz sem letos dajal 70€ na dan za kamp šotor 2,5 osebe. (pa nisem bil nekaj zadovoljen s kampom...da ne govorim, da je drevo sredi noči padlo na sosednji parceli direkt na avtodom, če nebi bilo zlate sosede, ki bi opozorila na pokajoče drevo, bi verjetno kdo v avtodomu umrl
)
Za naslednje leto se ogrevamo za še 5€ dražji kamp
18€ na korziki sploh ni panike...Problem je da tam ni tako hoh (beri: hoch) kampov kot so pr "bratih". Po drugi strani pa opažam, da zaradi tamale niti ne rabim hoh kampa...sem najprej mislil, da bo težava z morjem, pa se je letos pokazalo da smo šli na bazen v kampu samo enkrat, pa še takrat si mi je uspelo razbiti čelo, za kar so mi "purgerji" še 100€ iz denarnice pljunili...bal sem se tudi večurne vožnje do recimo Livorna, ampak sem tudi lani opazil, da sploh to ni več neka panika (za nas). Pač ja, otroc rastejo in je lažje (mogoče za koga težje).
Za naslednje leto se ogrevamo za še 5€ dražji kamp
18€ na korziki sploh ni panike...Problem je da tam ni tako hoh (beri: hoch) kampov kot so pr "bratih". Po drugi strani pa opažam, da zaradi tamale niti ne rabim hoh kampa...sem najprej mislil, da bo težava z morjem, pa se je letos pokazalo da smo šli na bazen v kampu samo enkrat, pa še takrat si mi je uspelo razbiti čelo, za kar so mi "purgerji" še 100€ iz denarnice pljunili...bal sem se tudi večurne vožnje do recimo Livorna, ampak sem tudi lani opazil, da sploh to ni več neka panika (za nas). Pač ja, otroc rastejo in je lažje (mogoče za koga težje).
V kake kampe pa to hodiš? V mobilne hiške? Na Hvaru sem dal za 5 oseb za celih 14 dni 800€, pa je kamp 3km od mesta Hvar.
Drgač pa šotor na streho, pa naokoli in greš v več kampov. To je za otroka to največje doživetje (vsaj za našega).
Drgač pa šotor na streho, pa naokoli in greš v več kampov. To je za otroka to največje doživetje (vsaj za našega).
Une tanajboljše z bazeni in animacijami :P
Čikat, Kampi Maistra, Straško...sej je povsod isto...drago ko pes!
Pa še 50€ za rezervacijo kar na 10 dni doda še 5€ po dnevu, brez tega pa parcele ne dobiš, razen če želiš bit tam nekje 500m od morja.
Ta s strešnim ni slaba, sam na strehi ponavadi rabiš trugo, ker s seboj vlečem čist preveč robe
Čikat, Kampi Maistra, Straško...sej je povsod isto...drago ko pes!
Pa še 50€ za rezervacijo kar na 10 dni doda še 5€ po dnevu, brez tega pa parcele ne dobiš, razen če želiš bit tam nekje 500m od morja.
Ta s strešnim ni slaba, sam na strehi ponavadi rabiš trugo, ker s seboj vlečem čist preveč robe
Hvar, kamp Vira. Od 8h do 18h animacija za otroke (enkrat so imeli celo potapljače, pa so vsakemu otroku dal na hrbet flašo, na glavo masko, pa v usta regulator in so jih peljal en krog po zalivu, tako da so bili nekje pol metra pod vodo - nič ni bilo za plačat - otrokom se je kr mešal od veselja), voda kristalno čista, 2m od plaže picerija,.... Pa konkretno nizke cene v primerjavi z naštetimi. Za 14 nočitev za 5 oseb (3 odrasli, 2 otroka nad 10 let) sem dal malo manj kot 800€. Lahko rečem, da je en izmed boljših kampov zame, pa otrok se tudi strinja s tem.
Pa 3km peš od mesta Hvar. https://campvira.com/wp-content/uploads ... 24x704.png
Pa 3km peš od mesta Hvar. https://campvira.com/wp-content/uploads ... 24x704.png
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Ja dosedaj smo iskali kampe v istri, zarad tamale ki je bila mala, pa da maš pri roki slovensko bolnico če slučajno kaj zagusti...
Letos sva upala na lošinj, bi pa zdaj šel tudi dlje, recimo na hvar ja.
Moram malo preverit
tnx za priporočilo
Letos sva upala na lošinj, bi pa zdaj šel tudi dlje, recimo na hvar ja.
Moram malo preverit
AMZS family paket (136€), pa imaš, poleg asistence za vse tvoje avtomobile, še celo leto zavarovanje tudi za tujino za celo familjo. Tako da se ne rabiš obremenjevat za zdravniško pomoč, ker je to vse pokrito.
Pa pri tem paketu je vezano nate in ne na avto. Tako da če voziš očetovega, pa ti kje crkne, ti tudi nudijo asistenco.
Pa pri tem paketu je vezano nate in ne na avto. Tako da če voziš očetovega, pa ti kje crkne, ti tudi nudijo asistenco.
To temo moramo enkrat ob piru udarit, mi smo letos dali čez Grčijo in smo bili dol skoraj 1 mesec pa mi niti na pamet ne pride več da bi šel na Hrvaško na glavni dopust...lani smo bili na Sardiniji in je bilo isto top...glede krame imamo pa vsi iste probleme...lani sem sabo vzel tudi kanglce in ostalo sranje, na koncu sta se otroka igrala samo z mivko in kamni...jebes vse ostalo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov