Video stuff no.7
Re: Video stuff no.7
XV skozi 90cm vode na predstavitvi:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Bosna in Hercegovina
1500km
1500km
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Pa velik velebita zraven.
Odlična turca.
Odlična turca.
Tukaj ni sekunde Velebita Igor
vse kar je tukaj Hrvaške je Željava ostalo je vse Bosna. In ja res lusna tura ja, vsak dan spanje na drugi lokaciji, v kampu sva spala samo 2x ostalo divjina in prevozila okol 600-700km makadama in gorskih poti, obiskala ene 5-6 jezer dva dvatisočaka Med drugim sva mela en odsek nekih 5km mogoce mal več k sva ga prevozila v ene 3h, moja lepo pred avtom peške pa me je spotala da nisva ostala brez vseh gum, odbijačev, pragov in se kaj 
#Forester 02'
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
#Forester S-Turbo 99'
#Outback H6 04'
#3POverland
Jap, imaš prav, na Bosanski strani ni več Velebit, je Dinara (al kako ji že pravijo), gre pa za isto gorovje (od slo do kosova se razteza).
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/ ... fr.svg.png
Je tako, Velebit se konča pri reki Zrmanji na jugovzhodu. Dinara je načeloma gora na hrvaškem (je najvišji vrh RH), ti si po mojem mislil Dinaride z gorstvom ki se razteza od Tolmina do Prokletij.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Lepa turica.
sigurno enkrat za obiskat.
Ah, vse kar je na "jugu" pa da ni v turističnih središčih je za obiskat. Še vseeno je za nas poceni in zato nič manj lepo kot karkoli severneje.
Mi smo že parkrat šli s fanti na jugotrip, pa imamo v kratkem spet ogledano Loznico, Banjo Koviljačo in dalje južnij, itd...fer ljudje, fantastična hrana in poceni ter super doživetje
Škoda rint na sever ali zahod....
Mi smo že parkrat šli s fanti na jugotrip, pa imamo v kratkem spet ogledano Loznico, Banjo Koviljačo in dalje južnij, itd...fer ljudje, fantastična hrana in poceni ter super doživetje
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Škoda rint na sever ali zahod ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov