K: Izpušni lonec Legacy
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: Izpušni lonec Legacy
Kupim solidno ohranjen zadnji izpušni lonec za legacy 2000. Ponudbe na ZS.
Lp Peter
Lp Peter
Re: K: Izpušni lonec Legacy
A ti pušča lonec ali je samo rjast?
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Luknja, luknjaKamion napisal/-a:A ti pušča lonec ali je samo rjast?
Imam že ponudbe, po poizvedovanju pa se bom odločil
Ker pri meni, je lonec menjan original Subaru in je iz dveh plehov, zunanji je prerjavel, zato smo ga samo odrezali dol in spodaj je lep čist lonec.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Lahko ga pa daš naredit kakšnemu auspuh majstru
Jaz sem ga na legacyu zamenjal pri gerkšiču na jamovi. Zamenjal mi je zadnji lonec plus še kakšen meter cevi. Lonec da lep boxer sound in je montiran že cca 5 let. Cena je bla okol 60-70e.
Jaz sem ga na legacyu zamenjal pri gerkšiču na jamovi. Zamenjal mi je zadnji lonec plus še kakšen meter cevi. Lonec da lep boxer sound in je montiran že cca 5 let. Cena je bla okol 60-70e.
Subaru Legacy 2.0 GL
Zmaga...ponavadi tisti kitajci prej razpadejo kot v 5 letihlegacy96 napisal/-a:Lahko ga pa daš naredit kakšnemu auspuh majstru![]()
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kako je pa s homologacijo?legacy96 napisal/-a:Lahko ga pa daš naredit kakšnemu auspuh majstru![]()
Hmm kaj pa vem glede homologacije..račun imam ni pa noben omenu da bi moral homologirat. Imam na večih avtih njegove izpuhe pa nimam na nobenem homologirane.
Subaru Legacy 2.0 GL
Kupil pri Gerkšiču. Hvala za nasvet. Priporočam.
:rdrzdz
:rdrzdz
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 28 gostov