letne pnevmatike
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
letne pnevmatike
Sicer še ni povsem čas za letne gume, pa vseeno sem že sedaj začel iskati 215/45 R17 pnevmatike.
Nekako sem izbor takole sestavil:
Fulda Sportcontrol
Nokian ZG2
Fedreal SS 595 evo
Ima kdo kakšne izkušnje s katero od teh pnevmatik? :.sup
Nekako sem izbor takole sestavil:
Fulda Sportcontrol
Nokian ZG2
Fedreal SS 595 evo
Ima kdo kakšne izkušnje s katero od teh pnevmatik? :.sup
Re: letne pnevmatike
R888 so 146 eur/kos:P
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Ja Beli hvala za idejo, še danes začnem z izdelovanjem "track only" Impreze.
:mrgreen:
Sem kar ZG2 vzel, bomo videli kaj in kako drži. :.sup
Pač je dejstvo, tudi v mokrem se mora normano držat, 888 je pač samo za suh asfalt!
Pač je dejstvo, tudi v mokrem se mora normano držat, 888 je pač samo za suh asfalt!
Za na grobnik bi tudi 888 bila več kot dobra po mokrem :-) .urbancebulj napisal/-a:Ja Beli hvala za idejo, še danes začnem z izdelovanjem "track only" Impreze.
Federalka 595R je lahko tudi vsakodnevna guma. Malo glasna, poraba goriva je malenkost večja. Sem z njimi naredil nekaj kilometrov. Sicer pa lahko Luka kaj več pove o tem kako se obnese na STI.
Go Westy, go!
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
Dejstvo je tudi, da avta nimam namena po katerikoli progi sprehajat,
tako da niti ne potrebujem 888, ali 595 rsr.
Predusem sem med testi gledal, da je dobra tudi v dežju, zdaj ali sem se prav odločil ali ne, bo pokazal čas.

tako da niti ne potrebujem 888, ali 595 rsr.
Predusem sem med testi gledal, da je dobra tudi v dežju, zdaj ali sem se prav odločil ali ne, bo pokazal čas.
kje pa si nabavil?
Fusion napisal/-a:kje pa si nabavil?
urbancebulj napisal/-a:...Sem kar ZG2 vzel, bomo videli kaj in kako drži. :.sup ...
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
KJE, ne KAJnebivedu napisal/-a:Fusion napisal/-a:kje pa si nabavil?urbancebulj napisal/-a:...Sem kar ZG2 vzel, bomo videli kaj in kako drži. :.sup ...
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
novegume.si
:.sup
:.sup
hvala, nimajo v moji dimenziji. sem potem drugje našel.
..., da ne odpiram nove teme!
Počasi bo treba zamenjat gume na mojem foresterju (so počasi že ratale trde dot07).
Kaj predlagate (215/60/16)? Od gume pa pričakujem, da bo dobro držala v suhem in mokrem ter da ne bo po dveh letih neuporabna (trda).
Ne vem kolikšna je razlika, če vzamem gume za vozila 4x4 (pa ne kramparce) ali za navadna vozila, ker terena moj forester bolj malo vidi (vsaj ne hudega).
Koliko se splača vzeti kar celoletne?
Počasi bo treba zamenjat gume na mojem foresterju (so počasi že ratale trde dot07).
Kaj predlagate (215/60/16)? Od gume pa pričakujem, da bo dobro držala v suhem in mokrem ter da ne bo po dveh letih neuporabna (trda).
Ne vem kolikšna je razlika, če vzamem gume za vozila 4x4 (pa ne kramparce) ali za navadna vozila, ker terena moj forester bolj malo vidi (vsaj ne hudega).
Koliko se splača vzeti kar celoletne?
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Sam imam na foresterju celo leto yokohama geolandar ATS, pa ni nobenih problemov.
http://www.discounttiredirect.com/produ ... l3.ang.jpg
Komentarji na to gumo
http://www.discounttiredirect.com/direc ... rbqs.ar=70
http://www.discounttiredirect.com/produ ... l3.ang.jpg
Geolandar A/T-S all-terrain tires have an aggressive design that'll make today's trucks or SUVs stand tall. But the real beauty lies deeper. With features ranging from Multi-Stepped Grooves to Dual Interlocking Pyramid Sipes, every Geolandar A/T-S packs the absolute latest in technology to deliver long, even treadwear. Featuring an extensive size line-up, the Geolandar A/T-S, and its powerful on/off-road performance, can be experienced accross a broad range of applications.
Komentarji na to gumo
http://www.discounttiredirect.com/direc ... rbqs.ar=70
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Jaz imam isto gumo, pa bi se v snegu skoraj ubil. Torej to gumo uporabljam za letno.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
In zakaj je ta boljša od original (Yokohama Geolandar G900)? Meni deluje zelo "terenska".
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost