K: deli outback 2003
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
K: deli outback 2003
Živijo,
ker sem se odločil, da bom svojega Outbacka še nekaj časa imel, bi si za vsak slučaj na zalogo nabavil nekaj delov - v poštev pridejo:
amortizerji, vzmeti
kakšna polosovina
morda visko sklopka
kaj od volana
lahko tudi gume in felge (alu ali železne 16 col)
če ima kdo usnjeno notranjost...sedeži,...
Če bo kdo kaj prodajal ali ima te dele, prosim za kontakt.
info samo na telefon, klic ali sms 051 332 100
LP
ker sem se odločil, da bom svojega Outbacka še nekaj časa imel, bi si za vsak slučaj na zalogo nabavil nekaj delov - v poštev pridejo:
amortizerji, vzmeti
kakšna polosovina
morda visko sklopka
kaj od volana
lahko tudi gume in felge (alu ali železne 16 col)
če ima kdo usnjeno notranjost...sedeži,...
Če bo kdo kaj prodajal ali ima te dele, prosim za kontakt.
info samo na telefon, klic ali sms 051 332 100
LP
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Ti si strojnik, ne?
No, jaz pa o tem ne vem kaj dosti, me tudi ne zanima in ne šraufam sam doma v garaži. Delam pa v marketingu.
Ne, ni tako bogo, kilometrov sicer že ima nekaj, vendar je ponavadi tako, da takrat, ko rabič, ni nikjer nič in v najslabšem primeru lahko kupiš samo novo za tako ceno, da te kap.
Torej gre za ceno in sigurnost. To je to. Sicer pa se avto vozi, in ne "vleče" po cesti...
LP
No, jaz pa o tem ne vem kaj dosti, me tudi ne zanima in ne šraufam sam doma v garaži. Delam pa v marketingu.
Ne, ni tako bogo, kilometrov sicer že ima nekaj, vendar je ponavadi tako, da takrat, ko rabič, ni nikjer nič in v najslabšem primeru lahko kupiš samo novo za tako ceno, da te kap.
Torej gre za ceno in sigurnost. To je to. Sicer pa se avto vozi, in ne "vleče" po cesti...
LP
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
poslusej kolega strojnikareklamar napisal/-a: Delam pa v marketingu.
LP
ps:
tudi sklopka je dobavljiva v max 24h
pps
mogoce te podpiram pri viskotu na zalogo in pa vsekakor pri pedenanju(ala usnjena notranjost).....ce se bos boljs pocutu pa vsaj nared neko raziskavo kaj crkuje in pri kerih kkilometrih, da vsaj priblizno upravicis hrckanje doma
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov