Zares udobni sedeži
Zares udobni sedeži
Za vgradnjo v kamper izbiram med sedeži P607, alfa 166 in volvo S80.
V kolikor ima kdo izkušnje le na dan z besedo. Alternativa je možna v kolikor se da ledrasto varianto dobiti v kpl za 100-150€. Zgoraj omenjene se da. Pa dizajn tudi nekaj pomeni.
Hvala za delitev mnenj.
lp
V kolikor ima kdo izkušnje le na dan z besedo. Alternativa je možna v kolikor se da ledrasto varianto dobiti v kpl za 100-150€. Zgoraj omenjene se da. Pa dizajn tudi nekaj pomeni.
Hvala za delitev mnenj.
lp
Vseeno pomisli, da v večini kemperjev med vožnjo sediš v popolnoma drugačnem položaju kot v limuzini.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ja saj, no so sedaj sem prakticiral recaro od opla kadett gsi, pa se je kar ok obneslo. Pri alfinih me skrbi malo dolg sedalni del. Bom pa vse temeljito premeril napram originalu. Občutek imam da je najpomembnejša oddaljenost od tal.vrecha napisal/-a:Vseeno pomisli, da v večini kemperjev med vožnjo sediš v popolnoma drugačnem položaju kot v limuzini.
Kot zanimivost: sedel sem v tastarem hiluxu ki je imel vgrajene od tastare alfe 164. Vrhunsko.
lp
Mi smo meli direktno klop v avtodomu, ravn kos pene za hrbet pa en tak isti konec za pod rit, in po vsake par km vožnje smo moral nazaj na kup vlečt obloge, pa skos te sem pa kja meče....Uglavnm se kr s klopjo vred voziš sm pa kja 
Če nebi bilo težke knjigarnarske zaloge v knjižnici, bi med kartanjem ziher občutu bolečine v ritnem in hrbtnem delu (s knjigami v riti, nam je blo vseen
). Sedet v fotelju doma kjer ni stranskih G sil, ni problema, med vožnjo po zavitih magistralkah pa še kako prav pride kakšen malce boljši zic.
Usnja pa ziher nebi deval noter, ker po kakšni 8-urni vožnji v usnjenem zicu se ziher že zlata žila pripravlja na pohod.
Zici morjo dihat, da nisi ves zaliman notr :P
Če nebi bilo težke knjigarnarske zaloge v knjižnici, bi med kartanjem ziher občutu bolečine v ritnem in hrbtnem delu (s knjigami v riti, nam je blo vseen
Usnja pa ziher nebi deval noter, ker po kakšni 8-urni vožnji v usnjenem zicu se ziher že zlata žila pripravlja na pohod.
Zici morjo dihat, da nisi ves zaliman notr :P
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov