Ali bi v prihodnjih tednih naredil kako offcesta srečanje?
Ali bi v prihodnjih tednih naredil kako offcesta srečanje?
A je kdo zato, da se bi mal po terenu (blatu) zapeljal? Recimo kak poček ali pa kam višje proti hribom.
Nič spraševat, bi, ne bi ...
Ker tako vsi bi, in to vsak ob drugem dnevu ali vsaj uri.
Predlagam, da kar pribiješ dan in uro in kraj zbora in približno smer, in kdo pride, pride. Če ne greš pač sam in prihodnjič več sreče (ne bo prvič in verjetno ne zadnjič).
Evo, za primer:
Danes ob 18:30 bom okoli Vrhnjike. Če pride še kdo, super!
Ker tako vsi bi, in to vsak ob drugem dnevu ali vsaj uri.
Predlagam, da kar pribiješ dan in uro in kraj zbora in približno smer, in kdo pride, pride. Če ne greš pač sam in prihodnjič več sreče (ne bo prvič in verjetno ne zadnjič).
Evo, za primer:
Danes ob 18:30 bom okoli Vrhnjike. Če pride še kdo, super!
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Še kdaj ...
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Jutri (torek) bom okoli 18:30 verjetno spet nad Vrhnjiko, če ne bo ravno lilo.
Se dobimo na hitro?
Se dobimo na hitro?
Vzeto na znanje.
Se vidimo!
:fewefw
Verjetno najbolje da res na poligonu. Bom že malo pred 18h tam. Rokavčkov ne smem pozabit ... 
Lahko pa gremo malo naokoli ... lokalci imate prav gotovo na zalogi kakšno zanimivo stezico v bližnjih hribih.

Lahko pa gremo malo naokoli ... lokalci imate prav gotovo na zalogi kakšno zanimivo stezico v bližnjih hribih.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov