Prodam 2 luči, ki se mi doma samo valjata.
Cena 30€
P: Led luči
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
P: Led luči
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Re: P: Led luči
Kok sta mocne oziroma kok svetita? Ce prideta prav za osvetlit kaksno delo kadar me ujame tema, npr v gmajni...
Te vrste luči so običajno bolj "flood" kot "spot", in za namen osvetlitve dela verjetno precej primerne ... kot tudi za mal osvetlit zvečer pri taborjenju, če je treba kaj postavt na hitrco, itd. Jaz si bom dal eno pol manjšo zadaj za rikvercanje ker serijske rikverc lampe bolj bogo osvetlijo.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
ne vem. nisem jih še nikoli sprobal. kupil in dal na polico. zdej se pa prah nabira gor.
lahko priklopim na akumulator, pa slikam
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
prodano
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov