Če bi jih bilo toliko misliš, da bi jaz čakal...ne nebi, brez skrbi.irCAR81 napisal/-a:368 šestnajst letnih klincev k bi vsi mastni v vrsti čakal za vožnjo z imprezo (podobn je blo na prvem eventu ob otvoritvi)... bi čakal? Jaz vem da nebi.
Testne vožnje bodo...
IS bi samo zimske testne vožnje izboljšal (nekaj takega kot je imel BMW pred par leti v Kranjski Gori, a še bolj ekstremno) pa bi se že veliko spremenilo. Saj to je Subarujev domači teren, tu morajo ti avtomobili blesteti. Zelo malo ti pomagajo take testne vožnje kot so sedaj, ko so Subaruji skriti na nekem parkirišču (za njih vedo samo ljudje, ki v večini niso potencialni kupci teh vozil na IS), same vožnje pa niso nič bolj opazne in vznemirljive. Vse skupaj bi bilo treba prestaviti na del smučišča v center, kjer bi ljudje vse skupaj opazili iz hotelov, lokalov, smučišča, in imeti več testnih modelov na voljo, da se vidijo barve, opremljenost, dodatna oprema. Tam bi lahko na zaledenelem smučišču, poligonu in v celem snegu pokazali kaj Subaru zmore v zimskih razmerah, zraven pa bi ponudili še degustacije in brošure. Seveda je pa nujno potrebno, da te teste in predstavitve vodijo ljudje, ki vedo vse o Subarujih in njihovi tehniki. Subaruji pozimi zmorejo ogromno in mnogo ljudi bi to prepričalo. Treba je naredit show, sam imam idej neomejeno, le kontaktirati moram IS 
95% of Subaru vehicles built in the last 10 years are still on the road.
Vabljeni na testne vožnje v soboto 16. januarja na Katarini (oz. Topol) - pri gostilni Dobnikar, od 9-14h. Vozni park - novi legacy, outback in forester.
Obetajo se še testne vožnje 6. februarja (Krvavec) in 6. marca (Kr.gora) v sklopu vele-slalomskih tekem Kluba Polet.
Podrobne info še sledijo...
Lp
Obetajo se še testne vožnje 6. februarja (Krvavec) in 6. marca (Kr.gora) v sklopu vele-slalomskih tekem Kluba Polet.
Podrobne info še sledijo...
Lp
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
Malce pozno sem odpisal, pa vendar. Bil sem na testnih vožnjah in lahko rečem da je bilo še kar v redu. Dobro je bilo ker ni bilo gužve, me je pa malce razočarala testna trasa in paleta vozil. Na voljo so bili Impreza 2.0 dizel, Legacy 2.0 bencinar, in Forester mislim da tudi 2.0 dizel. Z Foresterjem se je dalo peljati po gozdu po celem snegu, z Imprezo in Legacyem pa le po zvoženem snegu na makadamski cesti. Gospodično od Subarujevcev, sem nahecal da sem lahko Legacya peljal po cesti, dol do vasi. Glede motorja v bistvu nebi, ker je za moje pojme preslaboten, me je pa novi Legacy povsem očaral z voznimi lastnostmi. Tako da, bilo je malce vožnje za dušo in to je važno.
Strelec M.
Glede palete vozil - drugače ne gre, avti so testni in službeni hkrati. Sta pa samo dva imela željo se peljati po cesti, prvi ga je kar z užitkom žgal, drugi pa čist na easy, vsi ostali so se hotl samo po snegu pelat...,če se ne motim si bil taprvi 
2x Samara 1.5i, Impreza 1.6, Impreza outback 2.0, Outback 3.6
Ja res je, js sm bil taprvi uživač
(hvala za potrpežljivost).
Sej glede palete vozil pa verjamem da je res težko zagotovit vse kar bi si kdo želel. Verjetno je pa večino, tako ali tako zanimal diesel in so bli čist zadovoljni.
Glede cestne vožnje so si pa potem čist sami krivi. Samo je pa res, da druga dva od Subarujevega osebja, nista bla tko odprta za naše želje.
Drugače pa tko kt sm že reku, ni mi žal in z veseljem pridem še kdaj.
Sej glede palete vozil pa verjamem da je res težko zagotovit vse kar bi si kdo želel. Verjetno je pa večino, tako ali tako zanimal diesel in so bli čist zadovoljni.
Glede cestne vožnje so si pa potem čist sami krivi. Samo je pa res, da druga dva od Subarujevega osebja, nista bla tko odprta za naše želje.
Drugače pa tko kt sm že reku, ni mi žal in z veseljem pridem še kdaj.
Strelec M.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost