poraba vasega subaruja
Re: poraba vasega subaruja
Povprečno porabo kaže glede na števca A in B in kilometre prevožene po teh števcih.
Jaz A brišem po vsakem tankanju, B pa na servisni interval.
Jaz A brišem po vsakem tankanju, B pa na servisni interval.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
legacy wagon 07, EJ20F, 165HP, long term povprečje 11l/100km, relacijsko ob normalni vožji 8-9, če pa je dosti bregov pa 13l 
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
2007 Legacy 3.0 Spec.B
Dolgoročno povprečje: 13,41 L/100 km (98060 km, 13148 L goriva - 90,87% LPG, 9,13% bencin)
Avtocestna relacija po omejitvah merjeno z GPS (60% poti 130 km/h, 35% 140 km/h, ostalo razna delovišča in izven avtocest): 11,77 L/100 km (99,99% LPG)
Dolgoročno povprečje: 13,41 L/100 km (98060 km, 13148 L goriva - 90,87% LPG, 9,13% bencin)
Avtocestna relacija po omejitvah merjeno z GPS (60% poti 130 km/h, 35% 140 km/h, ostalo razna delovišča in izven avtocest): 11,77 L/100 km (99,99% LPG)
Najprej sem bil presenečen da ti toliko cuka 3.0 N/A potem pa sem videl da je to ubistvu poraba plina. Kar bi verjetno pomenilo da bi na bencin prišel na nekih 11, kar bi pričakoval.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Pri LPG-ju dinamična vožnja ne boli tak fejst... 
Meni WRX-a kle po mestu ni prišla pod 16.5 za eno lepo
sem moral res pazit.
Pa so pisali po forumu prejšnji lastniki da jim je pod 10 pa pol 9 pila... (taista WRX-a)...no jaz sem se enkrat res pazil ko budala pa vozil da sem šel sam sebi na malček....pa je bila poraba JEDVA pod 10....za pod 9 te mora vsaj četrt tanka en s štrikom vlečt da prideš do tja...
Ko sem šel na morje polno nabasan s trugo pa kolesi na strehi j bencin zginjal kot, da je luknja v tanku, čeprav sem konstantno 120-125 vozil po dosti ravni AC...
Pa so pisali po forumu prejšnji lastniki da jim je pod 10 pa pol 9 pila... (taista WRX-a)...no jaz sem se enkrat res pazil ko budala pa vozil da sem šel sam sebi na malček....pa je bila poraba JEDVA pod 10....za pod 9 te mora vsaj četrt tanka en s štrikom vlečt da prideš do tja...
Ko sem šel na morje polno nabasan s trugo pa kolesi na strehi j bencin zginjal kot, da je luknja v tanku, čeprav sem konstantno 120-125 vozil po dosti ravni AC...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Jst mam na wrx-i kr skoz povprecje 10,5l.pa tko dost normaln vozim 
Tkole pa na XV-ju zgleda poraba na relaciji (obisk legolanda letos marca - vožnja 110kmh po GPS in tempomat):
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sej to maš 1.6 mašino? Jest svojo vpisujem na poraba.com
https://poraba.com/usage_view.php?carid=33652
Je pa to kr dost varčna vožnja + nekej cjazenja v koloni.
Pejmo z avto!
Po tanovem, odkar tudi žena malo vec vozi outbacka, je poraba padla na dobrih 9, sam je ne upam vprašat kako ji to rata

What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Še ena taka.
Ljubljana Villesse, napolnil povhen tank in po 131km še za 780km goriva v tanku in poraba:
Ljubljana Villesse, napolnil povhen tank in po 131km še za 780km goriva v tanku in poraba:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Super poraba. Napiši še koliko bo za nazaj 
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!
Če se bom spomnil. Sedaj sem se spomnil slikat, ker sem bil sovoznik. Ko žena vozi ma avto manjšo porabo, kot če jaz vozim. Mislim, da me njen avto ne mara ravno najbolj. 
Glej 3 poste nazaj
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost