K: Kupim 4x4 subaru
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: K: Kupim 4x4 subaru
Tega poglej, ga je meu moj stric, kuplen je biu pa od pruga lastnika na interservisu u lj. Ceno loh hendlaš, ker mislm da so mu dal cca. 5000e. Kokr je men znano, samo zamenjat vztrajnik pa spucat motorček prostga teka al pa loputo in vozi dalje, je pa tut na forumu če se bo kej oglasu.
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Boxer, si že videl koliko novih oglasov za subarje pod 1000€ je na novo? Al zdaj že kupuješ legacy/outback?
Letos zna bit sneg hitr
Letos zna bit sneg hitr
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
@klemz, hvala za info
Morda ga bom šel pogledat čeprav mi je barva čist čudna
@kristijan, legacy-ja ali outbacka bi vzel počasi za nadomestilo trenutnega daily-ja Honde, v kolikor pa ne najdem enega ki mi bo všeč itd...bom pa po vseji verjetnosti za čez zimo vzel nekaj za do 500eur(4x4). Zakaj pa se nebi vozil pozimi z Hondo pa malo preleti temo sem tudi že napisal :-)
Ne na avto.netu nisem pa še nič pametnega opazil
Bom še enkrat preletel ponudbo...
@kristijan, legacy-ja ali outbacka bi vzel počasi za nadomestilo trenutnega daily-ja Honde, v kolikor pa ne najdem enega ki mi bo všeč itd...bom pa po vseji verjetnosti za čez zimo vzel nekaj za do 500eur(4x4). Zakaj pa se nebi vozil pozimi z Hondo pa malo preleti temo sem tudi že napisal :-)
Ne na avto.netu nisem pa še nič pametnega opazil
Eno vprašanje.
Je pri legacy-u letnika od 2004-2008 možno najti in zamenjati vztrajnik iz dvomasnega na enomasnega?
Je pri legacy-u letnika od 2004-2008 možno najti in zamenjati vztrajnik iz dvomasnega na enomasnega?
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Je možno.Boxer napisal/-a:Eno vprašanje.
Hvala.
Drugače pa opažam,da bo pri nas tole kar težka naloga, dobit lepega legacy-ja ali outbacka...
Je bil tale že kje obdelan:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=785 ... %20FW%204W.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Drugače pa opažam,da bo pri nas tole kar težka naloga, dobit lepega legacy-ja ali outbacka...
Je bil tale že kje obdelan:
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=785 ... %20FW%204W.." onclick="window.open(this.href);return false;.
Boxer napisal/-a:
Evo tale trasa par dni nazaj je bila super samo preden sem prišel tja pa polom od tistih k*rčevih vaških cest.
http://shrani.si/f/3O/qa/2aApIP5w/fotografija0024.jpg
Je tale cesta mogoče cesta od Branika proti Komnu?
STi - Sportska Turbo Impreza
@galaxy sedi 5! :-D
Pa še eno uprašanje za poznavalce. Na internetu sem najdel Outbacka 3.0 H6 z avtomatiko. Sicer se zelo nagibam k ročnemu pa vseeno lahko vprašam :-) ,..
Zdej pa mene zanima če morda kdo ve koliko je tak menjalnik nov ali pa recimo generalno obnovljen za naslednjih 200-300kkm.? V primeru,da spusti dušo.
Pa še eno uprašanje za poznavalce. Na internetu sem najdel Outbacka 3.0 H6 z avtomatiko. Sicer se zelo nagibam k ročnemu pa vseeno lahko vprašam :-) ,..
Zdej pa mene zanima če morda kdo ve koliko je tak menjalnik nov ali pa recimo generalno obnovljen za naslednjih 200-300kkm.? V primeru,da spusti dušo.
Meni se je tisti z lopaticami kar dopadel........h6 je prešvoh,da bi naredu kakšno škodo menjalniku.
Če pa že zaropota ti pa beliimports zrihta ročno 6ko :.sup
Cene novega si nebu upal ugibati a vsekakor nebi bil presenečen,če bi stal 5k €.
Če pa že zaropota ti pa beliimports zrihta ročno 6ko :.sup
Cene novega si nebu upal ugibati a vsekakor nebi bil presenečen,če bi stal 5k €.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Za 2007 letnik je kataloška številka 31000AG960 in http://www.teile-profis.de/page_1_3.php#oeformo najde dve varianti - eno za 6910,50€ in drugo za 11436,70€ ...Boxer napisal/-a:@galaxy sedi 5! :-D
Jah kolikor sem videl je obnova hitro 2keur...Žal je pri avtomatiku tako,da nikoli ne veš kdaj bo spustil dušo, lahko dela še 100kkm lahko pa dva dni po nakupu gre v franže. Sploh pa kako se je ravnalo z njim, kdaj se je menjalo olje v avt. menjalniku, itd...
beli, kakšna je cena predelave v ročnega? Kolikor sem gledal je outback bil v kombinaciji z 3.0 samo z avtomatiko? :sh
ps: offtopic na hitro, čestitke beli
beli, kakšna je cena predelave v ročnega? Kolikor sem gledal je outback bil v kombinaciji z 3.0 samo z avtomatiko? :sh
ps: offtopic na hitro, čestitke beli
- Kristijan
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1324
- Kraj: Goričko
- Kontakt:
Mislim da Outbacka z ročnim ni. Samo Legacy spec B.
Brez Subaruja trenutno - na petrolu me še komi poznajo ...
Cca 3-4k,obvisn kolk redek menjalnik si želiš :.sup
Menjalnik pa paše na prav vse Subarujeve motorje večje od 1.6:P
Pa hvala lepa.
Menjalnik pa paše na prav vse Subarujeve motorje večje od 1.6:P
Pa hvala lepa.
@danci, hvala za link. Za ta denar dobim cel soliden avto in to nov, ne pa en menjalnik, jao kere cene majo...
@beliblisk, kako pa predelaš recimo outbacka na ročni menjalnik če v osnovi sploh ni bil? A potem tudi ročka menjalnika lepo paše al kako to sploh zgleda? 3-4keur me pride "tuto kompleto"? Kako misliš kako redek menjalnik??! Menjalnik ko menjalnik in,da pretika lepo,da ne škrta,da ne meče iz prestav itd...ne vem kaj drugega bi si želel od ročnega ali katerega drugega menjalnika
@beliblisk, kako pa predelaš recimo outbacka na ročni menjalnik če v osnovi sploh ni bil? A potem tudi ročka menjalnika lepo paše al kako to sploh zgleda? 3-4keur me pride "tuto kompleto"? Kako misliš kako redek menjalnik??! Menjalnik ko menjalnik in,da pretika lepo,da ne škrta,da ne meče iz prestav itd...ne vem kaj drugega bi si želel od ročnega ali katerega drugega menjalnika
Seveda komplet z vsem kar potrebuješ (po možnosti tudi bremboti).
6 prestavci iz STIk so itak čist predimenzionirani in več kot sinhronov z grobo uporabo skoraj ne morš uničit.
Jah nekaterih niso veliko naredil in so posledično redki (imajo pa po navadi boljše dife,npr. menjalnik iz spec c type ra).
Torej če ti rata zje84t avtomatiko je tole dost cenej opcija.
Lahko pa vedno spec B kupiš,ki je zih bombnik.
6 prestavci iz STIk so itak čist predimenzionirani in več kot sinhronov z grobo uporabo skoraj ne morš uničit.
Jah nekaterih niso veliko naredil in so posledično redki (imajo pa po navadi boljše dife,npr. menjalnik iz spec c type ra).
Torej če ti rata zje84t avtomatiko je tole dost cenej opcija.
Lahko pa vedno spec B kupiš,ki je zih bombnik.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov