Lokacije dobrih cest v Slo (ovinki, lep asfalt...)
Zadnje 6-urno popotovanje za leto 2010 (31.12.2010): Rogaška - Ptuj - Ormož - Ljutomer - Lendava - Murska Sobota - Radenci - Gornja Radgona - Lenart - Maribor - Ruše - Dravograd - Slovenj Gradec - Vitanje -Slovenske Konjice - Slovenska Bistrica - Poljčane - Rogaška...hehe..fajn je blo

"Resnični znak inteligence ni znanje, ampak domišljija!"
Dobra cesta je tudi po dolini Besnice (Imprezko a ne!?), na Trebeljevo, Šmartno pri litiji, Bogenšperk, Vrata in naprej proti Trebnjem.
Predvsem od Trebeljevega do Šmartnega pri Litiji ni dosti prometa pa tudi nekaj lepih in preglednih ovinkov. Nekaj je pa tudi takih, da se radij zmanjšuje in driftaš tudi če ti ni všeč. Poleti ni fajn, ker je veliko kolesarjev in jo zato ne uporabljajte za hitrostne preizkušnje (med kolesarji tudi jaz).
Predvsem od Trebeljevega do Šmartnega pri Litiji ni dosti prometa pa tudi nekaj lepih in preglednih ovinkov. Nekaj je pa tudi takih, da se radij zmanjšuje in driftaš tudi če ti ni všeč. Poleti ni fajn, ker je veliko kolesarjev in jo zato ne uporabljajte za hitrostne preizkušnje (med kolesarji tudi jaz).
Impreza Sti 08
moja najbolj priljubljena proga je po blatnih cestah po prekmurski ravnici, okrog gramozne jame na jugu ms, po travnikih, tako da je avto tudi po strehi umazan
vedno čakam na dež in potem se grem vozit, saj se vse da oprat in se ne sekiram zaradi umazanije
tam šele se izkaže subarujev pogon
vem da je moj odgovor bolj lokalno obarvan, ampak jaz sem si doma našel ceste za niret
drugače smo pa z foresterjem prevozili velik del italije, bosno , črno goro itd. in je avto odličen tudi za take vožnje
vedno čakam na dež in potem se grem vozit, saj se vse da oprat in se ne sekiram zaradi umazanije
tam šele se izkaže subarujev pogon
vem da je moj odgovor bolj lokalno obarvan, ampak jaz sem si doma našel ceste za niret
drugače smo pa z foresterjem prevozili velik del italije, bosno , črno goro itd. in je avto odličen tudi za take vožnje
subaru forester boxer diesel 2010
Zanimiva cesta je tudi od Šoštanja mimo Zavodenj preko Slemena v Črno
Moj motor jo že kar dobro pozna 
Tudi rally poteka po delu te ceste http://www.youtube.com/watch?v=AYzmvsocVeE (od 6:15)
Tudi rally poteka po delu te ceste http://www.youtube.com/watch?v=AYzmvsocVeE (od 6:15)
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
http://www.subaru-slo.net/userpix/1226_ ... f_63_2.jpg
Cesta, ki gre čez Kočevsko Reko proti Borovcu, nato desno čez sedlo v Kolpsko dolino in se konča v Osilnici. Drugače še ni redno odprta, da pa se mimo table bp...
Cesta, ki gre čez Kočevsko Reko proti Borovcu, nato desno čez sedlo v Kolpsko dolino in se konča v Osilnici. Drugače še ni redno odprta, da pa se mimo table bp...
Dokumentacija, odvajanje vode, po vsakem večjem deževju je veliko kamnov skotaljenih na cesto (sfaljeno projektiranje), neasfaltiran spodnji del med Bezgovico in Osilnico...
Očitno še niso vsi dovolj denarja povlekli.
Kot rečeno, cesta je še vedno zaprta, da pa se tablo brez problema odvozit, razen če imate neizmerno srečo, da nabašete na modrijane...
Očitno še niso vsi dovolj denarja povlekli.
Kot rečeno, cesta je še vedno zaprta, da pa se tablo brez problema odvozit, razen če imate neizmerno srečo, da nabašete na modrijane...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov