Video stuff no.7
Re: Video stuff no.7
Ma onadva mata super primarne šihte in youtube jima je čist zabava. Onadva tudi precej pametno skrivata privat/osebne stvari in ne izpostavljata ničesar na youtube. Tam pač počneta kar bi dva kolega počela, če bi imela nekaj viška keša. Uživata slavo ki sta si jo naredila s pioniranjem youtube-a in lahko jima samo čestitaš. Če gledaš in poslušaš podcaste ali intervjuje ljudi ki so okoli njiju ti marsikaj rata jasno. Za moje pojme sta dost pristna. Moog je itak odpaljen do konca in se mi zdi da mu kot nekem umetniku to dost pomaga. Marty je bolj prizemljen in skupaj sta super duo.aleks napisal/-a: ↑21. December 2022, 08:00Jaz sem dost gledal, ko sta mela tutoriale za navadne ljudi. Ko jima je pa YT postala služba, nekje od Turbos and temples naprej, mi je pa isto ko Discovery channel. Delata reči, ki so navadnemo folku nedostopne že iz časovnega vidika. No, niti ne delata več tok, jima že velik drugi delajo. Ane Marty?
Gledam tudi en kup ostalih youtuberju, če mam ravno kaj časa pa si dam na "levi" ekran pa mal uč vmes vržem kaj se kaj dogaja in so večina vsi "večji" oz. toliko veliki kot sta tedva povsem skomercjalizirani. Motortrend se mi je recimo do konca zasral s tem "on-demand" brezvezjem. MCM pravita da bosta forever zastonj in dokler bosta, bosta sigurno drugačna kot so drugi.
Če pa jima zameriš da ne montirata več videov tipa "5€ magic"...pač odraščata in želita zase nekaj kar je za njiju OK in ne predvsem za video dobro in pač jebiga, ne gre delat kul stvari zase za 5€ več....mislm da se, samo to za njiju nima smisla, ker s tistim nimata kaj delat. Ker drugi usi delajo content samo v smer čimvečjega marketinga pa magar stvar ki jo naredijo takoj v smeti vržejo in tudi če ni nikoli uporabna...samo poglej si pimp my car, kot en brutalen primer.
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Ti verjameš potem tud v velikonočnega zajčka?
Umetnik? Komponist đinglov za reklame, ja, velik umetnik. A dej bejž no. Marty pa kot tonski tehnik žvi kt bog, ane.
Brez YT bi lakoto pasla. Valda to izkoriščata, ker kdove kolk časa bosta še relevantna.
"At least my lot fuck up on an epic scale ..." Gary Oldman, Slow horses, 2025
Moog izdaja precej popularne albume, tko da ni glih en lolek. Marty ma pa mal urejanje okolic (ce sm prou dojeu v enem video).
Define "popularne". Blairova najbolj popularna plata je soundtrack za Kei to the city , 2014 (v Avstraliji, drugje komaj vejo zanjga). Ostalo je bolj meh (4 albumi vse skupaj). Marty je drgač tonski tehnik, pa tega pri 1500 dolarjih na dan iz YT kanala MCM gotov ne dela več (to je sam ad revenue, ne štejemo partnerskih pogodb, recimo z WD40, Ryobi, in ne štejemo merča za MCM).
Ne razumem te. A te slovenska fouserija touce? Zalaufi YT pa gasa.
Točno, ne razumeš. Če sta entuziazem, in kot (kvazi) antipod zavist, edini duševni stanji/občutka ki jih zmoreš prepoznat, nimava debate ...
Ne razumem kje imas tezavo?
Če bi prebral moj prvi komentar, bi videl da je izraženo osebno mnenje, (da mi je zdej MCM že isto ko cookie cutter serije na Discoveryju) ... kar pa je, (to osebno mnenje), izven prevladujočega sentimenta članov foruma, to je pa res. Zdej, če še lahko izbiram, jest v ta krog z vami ne grem ...
https://media.tenor.com/rtxw3PgvawAAAAAC/circlejerk.gif
Sem prebral. Jst sm ti dal pa predlog, da probaj sam z yt kanalom in bos videl, da ni roznato. Neglede na to, da sta vrjetno polna denarja sta se vedno prizemljena.aleks napisal/-a: ↑29. December 2022, 11:48Če bi prebral moj prvi komentar, bi videl da je izraženo osebno mnenje, (da mi je zdej MCM že isto ko cookie cutter serije na Discoveryju) ... kar pa je, (to osebno mnenje), izven prevladujočega sentimenta članov foruma, to je pa res. Zdej, če še lahko izbiram, jest v ta krog z vami ne grem ...![]()
https://media.tenor.com/rtxw3PgvawAAAAAC/circlejerk.gif
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost