Subi"s WRX STI
- urbancebulj
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 2237
Re: Subi"s WRX STI
Tinck koliko bombnikov pa mislš sestavit!?

-
tinck13752
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 199
enga (:
no na ebayu so po 500 do 600€ kar je normalna cena, za 300€ raje obe zvozim...že obnova je dražja...
ej, beli...za gewinde ti dam 450€ , so tud ene na ebayu:)
ej, beli...za gewinde ti dam 450€ , so tud ene na ebayu:)
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Hvala za ponudbo :.sup
Dej na e bay no reserve pa bos vidu kolk ti bo na koncu pristal v denarnici.
Dej na e bay no reserve pa bos vidu kolk ti bo na koncu pristal v denarnici.
fantje,
zadnjič sem se malo igral z obdjem in gledal različne parametre, ko sem opazil da imam pri throttle position in pri calc load parametru makismalno vrednost 78,8, je možno da imajo usdm stijke to zaprto, ker kot vem bi morala biti oba parametra na 100%, meril sem na 2007 letniku in gre do 100%...sicer sem prebral že na forumu, da jih je kar nekaj imelo to težavo in so potem spremenili mapo, ampak ...več glav več ve...
zadnjič sem se malo igral z obdjem in gledal različne parametre, ko sem opazil da imam pri throttle position in pri calc load parametru makismalno vrednost 78,8, je možno da imajo usdm stijke to zaprto, ker kot vem bi morala biti oba parametra na 100%, meril sem na 2007 letniku in gre do 100%...sicer sem prebral že na forumu, da jih je kar nekaj imelo to težavo in so potem spremenili mapo, ampak ...več glav več ve...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tudi pri mojem elektronskem gasu je max. pozicija 80%, čeprav se loputa dejansko odpre 'na ful'.subi4x4 napisal/-a:fantje,
stestirali smo amortizerje in so odlični še
, pokalo je pri zadnjih stabilizatorjih in gumice na prečnem stabilizatorju so zanič, zdej pa vprašanje, ali se splača dat gor oem ali teflonske...?
hvala bogu nisem kupil drugih gewind...
hvala bogu nisem kupil drugih gewind...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Teflonske ne, kvečjemu polivretanske. Mislim, da nove original niso nič kaj slabše.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov