Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Re: Vseen se grem peljat... zima 2015/2016
Huh, grem na Ljubelj gume sprobat :.sup
Policaji zaprli cesto, ne spuscajo gor... Cestarji so pa rekli, da je norisnica, cakaj plug, da bodo lahko ljudje dol vozili. Na kamerah ni tako hudo videti.klemz napisal/-a:Huh, grem na Ljubelj gume sprobat :.sup
- galimim
- Uporabnik foruma
- Prispevki: 555
- Kraj: Grosuplje okolica-na hribu pod cerkvico
Najbrž je kup ljudi z letnimi gumami ostalo gor...
Ex Renault Twingo, Toyota Corrola 1.4VVT 2004
Subaru XV 1.6 2021
Subaru XV 1.6 2021
Večina pa itak sigurno z letnimi.
Evo nazaj iz pokljuke. Dol se cijazijo 5km/h, vsi z letnimi. Ene par jih je v jarkih končalo, drugi se jajcajo dol.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Sneži že v ljubljani.
Mooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee!!!! Hmal bo 5cm plime sveže zapadlo.
In še zahvala šefom, ker me niso spustili na dopust ta teden.
Mooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeee!!!! Hmal bo 5cm plime sveže zapadlo.
In še zahvala šefom, ker me niso spustili na dopust ta teden.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Hehe, ja cela štala bo zjutraj če bo tako padalo.
Ja, cestarje je definitvno presenetilo.
vsaj 75% avtomobilov ima letne gume. Tako da je na cesti kr štala.
Klemz, si sprobal gume?
Klemz, si sprobal gume?
Po moje so bli že poslani na poletni dopust, tko kot naše zimske gume. Prejle mi je ena noga mal trznla proti kleti kjer so shranjene zimske gume pa se drugi ni dal vstat, tko da bo kar bo. Trenutno me še najbolj skrbi da bo kakšna veja na avto padla.nebivedu napisal/-a:Ja, cestarje je definitvno presenetilo.![]()
Napoved je še danes ponoči in jutri dopoldne sneženje. Ampak so se že prevečkrat zmotil. Jaz upam, da se niso zmotil in da bo ene 15 do 20cm zapadlo v ljubljani. To bi bilo odlično. Poslovilka od zime, ki nam bo dala pečat.
Nisem, pod prelazom so me obrnili nazaj. Bo moja jutri sprobala ce bo kej ostal na cesti.nebivedu napisal/-a:Ja, cestarje je definitvno presenetilo.![]()
Klemz, si sprobal gume?
Hebeš zimske vožnje konec aprila! Eni pač ne kupujemo reflektorske zelenjave in sadja. 
Sadje nam doma cveti kot že dolgo ne, iz zemlje je pa tudi že pogledalo nekaj vrtnin.
Sadje nam doma cveti kot že dolgo ne, iz zemlje je pa tudi že pogledalo nekaj vrtnin.
Eni smo napovedoval sneg konec aprila že konec marca, pa nam noben ni verjel.
Jaz sem cel vrt pokril že v ponedeljek. Drevesa pa vsakih par ur otresem snega.
Drgač pa še malo snega:
Drgač pa še malo snega:
Nimate dovoljenj za ogled prilog tega prispevka.
Klanjam se vam napovedovalcem, drgač paj eni ga napovedujejo tudi za maja, junija, julija, avgusta, septembra,... pa jim noben ne verjame. K/če pa bo, boste pa vidl kok so mel prav.nebivedu napisal/-a:Eni smo napovedoval sneg konec aprila že konec marca, pa nam noben ni verjel.
Drgač pa še malo snega:
Tastara se za sajenje zelenjave ravna po enih starih knjigah in ker je bilo nekaj dni v marcu res toplih, ko bi moral biti dež in mrzlo, je težila, da nič ne smemo posadit na vrtu pred prvim majem, ker bo konec aprila sneg.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost