Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Re: Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 8
Na zunanji strani kar lojtra drži gor šotor? Jaz dvomim če bi ji zaupal :mrgreen:
The value of life can be measured by how many times your soul has been deeply stirred. (Soichiro Honda)
Najboljše stvari so tiste, ki si jih kupiš in predelaš, da delajo tako kot si sam želiš. (če seveda znaš to predelat)ijuvan napisal/-a:Na zunanji strani kar lojtra drži gor šotor? Jaz dvomim če bi ji zaupal :mrgreen:
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Na zunanji strani kar lojtra drži gor šotor? Jaz dvomim če bi ji zaupal
Ah, ti si še mlad in poskočen ... :se:
Takšni šotori so nareti za starejše, uglajene gospode.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Starejš uglajen gospod bo veselo premijum kemperja kupu 
Z navadnim kamperjem ne moraš nikol tja, kamor lahko s subarujem ali terencem prideš. Zato kemper odpade v prvi vrsti. Razen če unimoga predelam v kamperja, ampak bo cenej en strešni šotor kupit kot pa unimoga nabavit (bi ga imel pa prec, sam so cene zaenkrat še nedosegljive za mojo denarnico).klemz napisal/-a:Starejš uglajen gospod bo veselo premijum kemperja kupu
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Lahko pa vojaški TAM 110 kupiš in predelaš.
Vrecha - uglajeni gospod bo na hrbtu ležal al kaj?
Vrecha - uglajeni gospod bo na hrbtu ležal al kaj?
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Predelave so že dobre, ampak tam mi nekak ni všeč, pa še izpit moraš imet za kamione, nekaj unimogov obstaja, ki so z B vozni. (nekaj pa tudi takih ki so registrirani kot traktorji)Thomas22 napisal/-a:Lahko pa vojaški TAM 110 kupiš in predelaš.
Če pustimo detajle kemperaške gimnastike ob strani, starejši uglajeni gospod mnogokrat (recimo malo večkrat kot njegov mlajši sin, ki nima toliko pod palcem) kupi kakšno zadevo, ker na reklami dobro zgleda in obljublja veliko (tipično še brhko deklino, ki lahkotno, z levo roko, zadevo postavlja in pospravlja). Sledi praktični preizkus in ugotovitev, da zadeve morda v resnici niso takšne, kot na reklami, nato pa se superDuper produkt znajde v kotu garaže, kjer obleži kakšno generacijo ali dve časa.
Prepogljivi šotori so sila nepraktični za vsakodnevno postavljanje in pospravljanje (če greš pa le na eno ali dve lokaciji na teden pa - why bother? - veliki družinski šotori so cenejši in udobnejši). Da ne govorimo o nam bližnjih krajih, kjer je možnost naliva ali pa burje nezanemarljiva. Ko razmišljate o univerzalnem strešnem šotoru za v zmerne klimatske razmere je trda streha edina praktična na dolgi rok. Glede na cene za rabljene v Italiji (glej post od NejcT malo nazaj) je odločitev noBrainer. To pišem iz lastnih izkušenj in preizkusov in ne iz povzemanja kataloškega in internetnega bulšita.
Neodvisno od tega pa je (pre)obteževanje strehe vozila zelo tvegano početje, sploh, če se namerava voziti tudi kaj neCeste. Saj ne, da ni mogoče, saj ne, da niso mnogi šli in prišli nazaj in ni bilo panike, ampak vprašanje je, kolikokrat si to lahko privoščiš, preden te (tipično v največji vukojebini) doleti neizbežno ...
http://s9.mojalbum.com/17370239_1737613 ... 004629.jpg
Če opremljemo vozilo za resna potovanja in za daljše obdobje uporabe, se splača krepko premisliti, kaj kupiti, kaj ne in kaj morda raje pustiti doma.
Prepogljivi šotori so sila nepraktični za vsakodnevno postavljanje in pospravljanje (če greš pa le na eno ali dve lokaciji na teden pa - why bother? - veliki družinski šotori so cenejši in udobnejši). Da ne govorimo o nam bližnjih krajih, kjer je možnost naliva ali pa burje nezanemarljiva. Ko razmišljate o univerzalnem strešnem šotoru za v zmerne klimatske razmere je trda streha edina praktična na dolgi rok. Glede na cene za rabljene v Italiji (glej post od NejcT malo nazaj) je odločitev noBrainer. To pišem iz lastnih izkušenj in preizkusov in ne iz povzemanja kataloškega in internetnega bulšita.
Neodvisno od tega pa je (pre)obteževanje strehe vozila zelo tvegano početje, sploh, če se namerava voziti tudi kaj neCeste. Saj ne, da ni mogoče, saj ne, da niso mnogi šli in prišli nazaj in ni bilo panike, ampak vprašanje je, kolikokrat si to lahko privoščiš, preden te (tipično v največji vukojebini) doleti neizbežno ...
http://s9.mojalbum.com/17370239_1737613 ... 004629.jpg
Če opremljemo vozilo za resna potovanja in za daljše obdobje uporabe, se splača krepko premisliti, kaj kupiti, kaj ne in kaj morda raje pustiti doma.
I'm just a soul who's intentions are good, oh Lord, please don't let me be misunderstood ...
Ma mogoče kdo iz KR al pa LJ boost števček za posodt oz. da ga zmontiramo in pomermo kaj se dogaja?
Beli ma enga naprodaj.......nekj zakopanga sicer sam ma ga pa 
vrecha
Frenk pravi, da bo zadevo predstavil:
Razmišljam o nečem takšnem (samo standardna prikolica z malo višjim robom in malo domače nadgradnje - pesta s kolesi kot jih ima forester (več ne rabiš, dobiš pa rezervne gume) in pokrov, pa mogoče še priklop:
http://www.wildyoats.com/images/trailer ... %20050.jpg
priklop:
http://www.off-roadinternational.com/images/cargo40.jpg
Torej prikolica in nanjo postavljen strešni šotor, pa še prostora ostane kar nekaj, ker gre večino zadev v prikolico. Itak nekega hard offroada ne bom vozil, makadamske poti in slabše ceste pa niso problem za prikolice. Lahko jo pa še v kampu pustiš, če greš kam v mesto raziskovat.
Idej je pa tukaj kr nekaj
http://www.off-roadinternational.com/tough.html
Frenk pravi, da bo zadevo predstavil:
Tako da bom šel pogledat in malo stestirat kako zadeva zgleda in deluje iz prve roke.Na celjskem sejmu MOS bom od 11 -17. sept. poleg snemljivega bivalnika Tischer predstavil tudi strešni šotor ADVENTURE
Razmišljam o nečem takšnem (samo standardna prikolica z malo višjim robom in malo domače nadgradnje - pesta s kolesi kot jih ima forester (več ne rabiš, dobiš pa rezervne gume) in pokrov, pa mogoče še priklop:
http://www.wildyoats.com/images/trailer ... %20050.jpg
priklop:
http://www.off-roadinternational.com/images/cargo40.jpg
Torej prikolica in nanjo postavljen strešni šotor, pa še prostora ostane kar nekaj, ker gre večino zadev v prikolico. Itak nekega hard offroada ne bom vozil, makadamske poti in slabše ceste pa niso problem za prikolice. Lahko jo pa še v kampu pustiš, če greš kam v mesto raziskovat.
Idej je pa tukaj kr nekaj
http://www.off-roadinternational.com/tough.html
Danci, ja tole je tisto kar bo treba narest, samo da bom šel to delat sam na navadni prikolici (malo ojačitev in malo predelave), pa bo dovolj poceni vse skupaj prišlo.
Gorazd, sem, samo ima brako veliko premajhne gume (rad bi 205/70/15 ali pa 195/80/15, da jih imam lahko še kot rezervi za avto, če jih preveč zluknjam - nazadnje v maroku sem dve gumi zluknjal v eni furi), če greš na potovanje po makadamih in slabših cestah. Poleg tega je pa v prikolici samo šotor in nič drugega, v mojem primeru pa imaš še celo prikolico na razpolago za tovor.
Gorazd, sem, samo ima brako veliko premajhne gume (rad bi 205/70/15 ali pa 195/80/15, da jih imam lahko še kot rezervi za avto, če jih preveč zluknjam - nazadnje v maroku sem dve gumi zluknjal v eni furi), če greš na potovanje po makadamih in slabših cestah. Poleg tega je pa v prikolici samo šotor in nič drugega, v mojem primeru pa imaš še celo prikolico na razpolago za tovor.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov