Dodatne luči - daljinke... how-to?
Re: Dodatne luči - daljinke... how-to?
Jaz sem kupil podobne. Svetjo hudo, nisem jih pa še namontiral.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Pomoje je nateg, ker so ponavadi taveliki led bari kr okol 200 evrov. Razen če prodaja 18W (samo 6 ledic), potem so na banggoodu cenejši, ker jih dobiš za 16 evrov na komad s poštnino.Kamion napisal/-a:Gledam malo te LED bare in nekateri imajo čisto nizke cene:
http://www.ebay.com/itm/281697855208?_t ... EBIDX%3AIT" onclick="window.open(this.href);return false;
Prodanih 190 in seller ima 96,8% feedback.
Kaj mislite, nateg ali so res tako poceni?
Lahko pa probamo naročit, pa da vidimo, koliko je resnice v tem. Če boš naročal, vzami enega še zame, pa ti plačam pol poštnine.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Poštnina bo le v primeru, če ne bosta zadovoljna in bosta poslala zadevo nazaj. Kupovanje na eBayu je OK.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Poštnine ni, bo pa verjetno carina (cca 20%) in pa poštnina po sloveniji ko bojo cariniki ustavli. Čeprav jaz sem že dobil brez poštnine tu in tam...
Tip oglašuje za 27$ 28colsko luč z kombinacijo kratke/dolge luči (ozek in širok snop) in luč naj bi oddajala 16200lumnov
Cena je ugodna...Testov pa je po youtubu na izvoze...
Tip oglašuje za 27$ 28colsko luč z kombinacijo kratke/dolge luči (ozek in širok snop) in luč naj bi oddajala 16200lumnov
Cena je ugodna...Testov pa je po youtubu na izvoze...
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
ker je pod 20€ tudi carine ne bi smelo biti.
Se pa sigurno bodo zapičli v paket, ker tako poceni in take dimenzije in teže ne gre ravno skupaj.
Lahko se zgodi, da bodo ugovotili, da je prepoceni in vam bodo carinli na "realno" vrednost oz to kar je največ na ebayu, se pravi na cca 200€.
Na ta način je včasih folk goljufal, da so kitajci gor pisal "gift" in 3x nižje vrednosti;)
Realno je za pričakovat ceno 70€:)
Se pa sigurno bodo zapičli v paket, ker tako poceni in take dimenzije in teže ne gre ravno skupaj.
Lahko se zgodi, da bodo ugovotili, da je prepoceni in vam bodo carinli na "realno" vrednost oz to kar je največ na ebayu, se pravi na cca 200€.
Na ta način je včasih folk goljufal, da so kitajci gor pisal "gift" in 3x nižje vrednosti;)
Še vedno delajo to. Nekje 50 paketov sem naročil in na vsakem je pisalo gift in cene od 1 do 18 evrov, pa čeprav je bila cena tudi po 60 ali več evrov.Fusion napisal/-a:Na ta način je včasih folk goljufal, da so kitajci gor pisal "gift" in 3x nižje vrednosti;)
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Itak jim moraš poslati račun na katerem vidijo koliko je cena.Fusion napisal/-a:ker je pod 20€ tudi carine ne bi smelo biti.
LP M
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Love. It's What Makes a Subaru a Subaru
Če je pravi prodajalec, ti ob nakupu predragih delov že avtomatsko zaračuna duty charges ( in to dokumentacijo tudi dobijo cariniki) in nato nimaš težav z carino ker jo plačaš že ob nakupu.
Sem pa to videl največkrat pri američanih.
27$ že lep čas ni 20€
Če pa si tako pripravljen menjat, pa bi jaz zamenjal 200€ v dolarje pri tebi 
27$ že lep čas ni 20€
Mal sem res na hit pogledal ceno in po starem preračunal
Kljub računu kot dokazilo, sem jst še vedno skeptičen - tak pač sem

Kljub računu kot dokazilo, sem jst še vedno skeptičen - tak pač sem
Je že prav pretvoril, saj je cena 27australskih dolarjev kar je okoli 20$.BackW00d napisal/-a:Če je pravi prodajalec, ti ob nakupu predragih delov že avtomatsko zaračuna duty charges ( in to dokumentacijo tudi dobijo cariniki) in nato nimaš težav z carino ker jo plačaš že ob nakupu.
27$ že lep čas ni 20€Če pa si tako pripravljen menjat, pa bi jaz zamenjal 200€ v dolarje pri tebi
Kar je kitajskih prodajalcev, nobeden ne zracuna carine zraven.
Without breakdowns, crashes, problems and mishaps stories would simply be boring.
Kamion napisal/-a:Je že prav pretvoril, saj je cena 27australskih dolarjev kar je okoli 20$.
Jst tut nism vidu AU spredaj
Potem je pa res za probat...carine nebi smelo bit...
Potem je pa res za probat...carine nebi smelo bit...
Fusion a boš naročil?
Skoraj sigurno ne:)
Kot sem že napisal, sem še vedno skeptičen, da bo šlo brezplačno skozi pri naših carinikih
Če bi jih imel kje za uporabit morda bi. Tko pa nimam kaj z njimi.
Kot sem že napisal, sem še vedno skeptičen, da bo šlo brezplačno skozi pri naših carinikih
Če bi jih imel kje za uporabit morda bi. Tko pa nimam kaj z njimi.
Pri carinikih gre čez. Plačaš 4 evre za pošto, ki ti jo pošljejo in potem 22% DDV na ceno, ki si jo plačal preko ebaya (na e-bayu izvoziš račun v pdf in jim pošlješ račun kar preko interneta.).
Vsaj meni so tako naredili za 2 taki luči (samo da so bile 18W - 6 ledic po 3W). Končna cena je bila 30 evrov za obe luči.
Vsaj meni so tako naredili za 2 taki luči (samo da so bile 18W - 6 ledic po 3W). Končna cena je bila 30 evrov za obe luči.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov