Glasno podvozje (predvsem zadaj)
Re: Glasno podvozje (predvsem zadaj)
Fedri se tudi menjajo? A je vedno tako?
Živjo,
dAš lahko prosim kontakt, v prihodnosti me glede na št. km sigurno čaka tudi to
Hvala
lpm
dAš lahko prosim kontakt, v prihodnosti me glede na št. km sigurno čaka tudi to
Hvala
lpm
nebivedu napisal/-a:Jaz sem dal za 2 amortizerja 113€, potem pa še 2 fedra in bo prišlo okoli 170€ vse skupaj. Pri olefu te prideta samo oba amortizerja 206€.
Napisal sem približno ceno pri uradnem servisu. Za 2.5 je pa na teli strani 447 € eden. Glede na to, da niso preveč vzdržljivi, jih jaz nisem hotel še enkrat montirat, sploh pa ne za tak denar.danci1973 napisal/-a:Za 2006 Outback 3.0 je zadnji amortizer 20365AG0209L, cena na teile-profis.de je 482,80€ (+17,90€ poštnina), na partsouq.com pa 383,30 USD.Sajmon napisal/-a:Original amortizer pride za outbacka eden cca 700€.
Pa sej smo o tem na dolgo in široko že tukaj debatirali viewtopic.php?f=17&t=9461" onclick="window.open(this.href);return false;
Živjo,
Ok če sem prav razumel, se na Outbacku ne dajo obnovit. Lahko kupiš original,ki so smešno poceni
oz. nadomestne s čimer je potrebno zamenjati tudi fedre zaradi višine.
Potem je višina enaka m kot v originalu, so nenastavljivi, avto pa ne glisira? V to kar se je spravil
Nebivedu?
lpm
Ok če sem prav razumel, se na Outbacku ne dajo obnovit. Lahko kupiš original,ki so smešno poceni
Potem je višina enaka m kot v originalu, so nenastavljivi, avto pa ne glisira? V to kar se je spravil
Nebivedu?
lpm
To mora on povedat, kaj je nabavil. Jaz sem dal gor peddersov kit.
Višina je enaka kot original, kaj pa pri vožnji se čuti kaka razlika?
Koliko so te prišli zadaj potem?
lp
Koliko so te prišli zadaj potem?
lp
Maš link gor na temo.
Jaz sem jih danes šele dobil. V prihodnjih dneh bodo zmontirani, potem bomo pa vidl, kako se obnaša.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
Super, sporoči prosim..
Še nimam problemov, ampak glede na mojo srečo jih bom imel v prihodnosti 100%
Še nimam problemov, ampak glede na mojo srečo jih bom imel v prihodnosti 100%
Živjo,
malo obujam tole temo. Tudi meni se zdi, da je avto precej glasen zadnje čase po rebrasti cesti, čez ostre robove.
Amortizerje še nisem menjal, naj bi bili še ok, vsaj tako je rekel mehanik. Tudi ne vem, če bi bili lahko vzrok, ponavadi se pri zanič amortizerjih avto maje ga zanaša?
Vzrok je najbrž kakšen končnik, stabilizator? Čudno mi je edino, da se to pojavlja tako zadaj kot spredaj.Kaka ideja kaj vse preveriti, kar lahko seveda sam?
Oz. so mogoče kaki ležaji amortizerja? Samo potem zadeva poka pri zavijanju, pa tudi zadaj najbrž to ne igra vloge?
Hvala.
malo obujam tole temo. Tudi meni se zdi, da je avto precej glasen zadnje čase po rebrasti cesti, čez ostre robove.
Amortizerje še nisem menjal, naj bi bili še ok, vsaj tako je rekel mehanik. Tudi ne vem, če bi bili lahko vzrok, ponavadi se pri zanič amortizerjih avto maje ga zanaša?
Vzrok je najbrž kakšen končnik, stabilizator? Čudno mi je edino, da se to pojavlja tako zadaj kot spredaj.Kaka ideja kaj vse preveriti, kar lahko seveda sam?
Oz. so mogoče kaki ležaji amortizerja? Samo potem zadeva poka pri zavijanju, pa tudi zadaj najbrž to ne igra vloge?
Hvala.
Verjetno so štangice stabilizatorje zanič.
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če sem prav razumel jih ima zadaj tudi? A ni tako, da ponavadi ko so zanič stabilizatorji poka?
Ugibam?
Ugibam?
Spredaj tudi ležaji v šalčki pravo lepo ropotajo.
Če menjaš, menjaj vse. Amortizer, vzmet, šalčko. Po potrebi še linke stabilizatorja.
Če pa so seleni in gumi puše, je pa druga pesem.
Če menjaš, menjaj vse. Amortizer, vzmet, šalčko. Po potrebi še linke stabilizatorja.
Če pa so seleni in gumi puše, je pa druga pesem.
Ma amortizerji so sigurno zreli za menjavo, avto ima skoraj 220k... Zna biti kombinacija vsega po malem pa se nabere.
Tale menjava ki jo je naredil nebivedu zna bit kar ok in racionalna? Se dobro obnese? Gre se mi predevsem zato, da bo avto normalno visok?
lp
Tale menjava ki jo je naredil nebivedu zna bit kar ok in racionalna? Se dobro obnese? Gre se mi predevsem zato, da bo avto normalno visok?
lp
Prej ko se boš znebil samonastavljivega sistema, prej boš bolje spal
Meni peddersov kit ni ustrezal zaradi heavyduty vzmeti. Nebivedujeva Kayabina kombinacija je prava stvar. Na uradnih servisih preverjeno menjajo samo amortizerje, vzmeti pustijo in avto zadaj čiča.
Meni peddersov kit ni ustrezal zaradi heavyduty vzmeti. Nebivedujeva Kayabina kombinacija je prava stvar. Na uradnih servisih preverjeno menjajo samo amortizerje, vzmeti pustijo in avto zadaj čiča.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov