Zgleda krasno!
Justy 4x4
ah nevem, kolega mi je govoru da je tko justinko razbou, k je sred ovinka zategnu ročno, pa sprednja kolesa blokirala pa direkt u smreko... loh da je meu kej starejšga
al sva se pa narobe zastopla. Za leoneta pa vem ja 
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Ok hvala ,se bom pozanimal. Drugače me pa zanima če kdo ve ali se da nastavlja zračnost na volanski letvi? Ker če kolo prestavljam lepo desno, se sliši ropot pri polžu. Čeprav ni čutiti zračnosti med vožnjo, le po makedamu prav nadležno ropoče. Zanima me še če je kdo poskusil montirati sedeže od kakšnega drugega avta, ker šoferski je potreben menjave. Kupim pa tudi orignialnega če im kdo na prodaj. Iščem tudi servisni katalog za justiko.
Hvala za vse info.
Lp
Simon
Hvala za vse info.
Lp
Simon
Moja Justa 1.0 ga rada pije okol 9-10.....
če pa vozim relacije pa pride do 6....
čeprav zadnje čase, ga pije okol 8.5 kar je že dosežek svoje sorte, kar se tiče vožnje po mestu....
ko pa pride sneg, pa je v akciji 4x4 pa dost ibranja, kaka kopica understeera ,ki ga kdaj nadomesti tut oversteer
če že lih rata, pa ko ni 4x4, pa je v desni roki 50% časa ročna zavora, pol pa pride poraba pogledat kako zgleda 13 litrov 
aja moj model juste ma itak še fergija notr....ajnšpricke so za odtenek boljše pri porabi
če pa vozim relacije pa pride do 6....
čeprav zadnje čase, ga pije okol 8.5 kar je že dosežek svoje sorte, kar se tiče vožnje po mestu....
ko pa pride sneg, pa je v akciji 4x4 pa dost ibranja, kaka kopica understeera ,ki ga kdaj nadomesti tut oversteer
aja moj model juste ma itak še fergija notr....ajnšpricke so za odtenek boljše pri porabi
Sometimes life goes sideways. That's where the fun begins....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov