Legy
olje - ok; a redno (na 1 teden - recimo vsako soboto) spremljaj nivo olja (zjutraj, ko avto stoji na ravni površini čez noč)
hladilna tekočina - če maš koncentrat - razredči z destilirano... do cca -40°... razmerje mešanja maš verjetno napisano na pakungi.
Svečke - menjaj (800-900 sit/kos; NGK BKR6E-11); jih nimaš kaj štelat...
dobiš jih v vsaki avto štacuni ali na http://www.olef-sp.si/
hladilna tekočina - če maš koncentrat - razredči z destilirano... do cca -40°... razmerje mešanja maš verjetno napisano na pakungi.
Svečke - menjaj (800-900 sit/kos; NGK BKR6E-11); jih nimaš kaj štelat...
dobiš jih v vsaki avto štacuni ali na http://www.olef-sp.si/
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Zgleda da imava dvojčka... moj je sicer narejen leta 1989... prva reg. 1/1990;67bula67 napisal/-a:Ranger, ja. Moj je Ranger 2.2 GX. Ga je prvi lastnik, ko sem ga od njega kupu, dobu takrat davnega 1990 na Industrijaimport, delan je bil pa za zahodni trg, vključno z BullBar-om. Ma Gorazd prav.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Ja, moj EJ22 je pa cel iz 5/90. Masina, da je kaj.gorazd napisal/-a:Zgleda da imava dvojčka... moj je sicer narejen leta 1989... prva reg. 1/1990;67bula67 napisal/-a:Ranger, ja. Moj je Ranger 2.2 GX. Ga je prvi lastnik, ko sem ga od njega kupu, dobu takrat davnega 1990 na Industrijaimport, delan je bil pa za zahodni trg, vključno z BullBar-om. Ma Gorazd prav.
PS: a ma ze kdo kaksno idejo, kako utisat tisto lucko za ABS??
Hehe... Včeraj sem hotel tehničnega malo podmazati, saj je avto skor 2 meseca stal, in nisem hotel 2x delat. Pa so veze na bolniški
No, dons sm ga pa pelu na interservice na tehničnega... Ročna mi je slabo prjela, auspuh je počen, pa volan malo zamaknjen... Mi je reku mojstr da je dobre volje in me je spustu čez
Registreru, zavaroval, označil s primernimi tablicami...hmm, sej sm že taprav subarujevc 
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov