Turbo plan
Kar se karoserije tiče nad 200bhp je use uredu,na ovinkih se pa iso zvija k zdej.Nč bat mam uplanu tut strunt brace pa H-brace tko da bi mogl bit pol bistveno bolš.U planu je tut obnovitev amortizerjev(možno da bojo tut stršani za kšn procent,sam kaj pa vem k je že zdej tko mau trdo za usakodnesvno vožno)
Ja beli lepo da si pršov do tega da ni nikol dost.
No pri mojem legacy T sedan je predelano oz. dodano:
boost controler,boost guage,kompleten izpuh,K&N filter pa ene par predelav se okol tega dovoda zraka kar se mašine tiče
pol so pa še fedri H&R,pa u ibr hudi amortizerji,feltne z gumam 205/55/16
in nove diske sicer original ampak so kr kul,športni sedež
Ja rezultat tega pa je ene 250 hp
Beli blisk želim ti velik uspehov, ko zrihtaš morva it pa probat kdo je hitrejši
No pri mojem legacy T sedan je predelano oz. dodano:
boost controler,boost guage,kompleten izpuh,K&N filter pa ene par predelav se okol tega dovoda zraka kar se mašine tiče
pol so pa še fedri H&R,pa u ibr hudi amortizerji,feltne z gumam 205/55/16
in nove diske sicer original ampak so kr kul,športni sedež
Ja rezultat tega pa je ene 250 hp
Beli blisk želim ti velik uspehov, ko zrihtaš morva it pa probat kdo je hitrejši
Lp
2.5 STi, equal length kolektor, na Viču bliz Špara majo delavnico; 2 brata, oba nora na motorje in avte...subi92 napisal/-a:Baje v LJ obstaja siva impreza s 400 konji - bolj med tanovimi (a je to res al pa me je en na suh). Mislim da majo neko cinkarno al neki podobnga
http://www.mdm.si/
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Turbino sm dubu pr ns za 60k 8) ,kar se pa tiče bremz je pa tkole.Doklr se ne ogrejejo bremzajo clo mau slapš kt normalne(k so čist mrzle),drgač je pa bolš ker se ne pregrevajo in loh res bremzaš dl časa tko kt ti hočš ne pa da ti odpovejo po treh uvinkih po klancu navzdol.Kok pa kej pride down pipe pr devitu?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost