slaba lega subarujev. :)
Hm se mi zdi, da je treba vse to mal z rezervo jemat. Se strinjam, da je problem z understeerom, sam ni pa handling čist v kurcu. Na moji GT-jki je praktično vse serijsko, pa sem kr zadovolen s tem kako se pele. Sem mel prej Integro - katera ma superb handling, tko da če delam primerjavo ne morem Imprezo skurcat - pač v določenih situacijah se pele en bolš v določenih pa drug, predvsem pa nimam problema z togostjo šasije, kar je ta prva stvar ki me je navdušla, poleg nenormalno stabilnega zadka. Avto mam za civilno rabo in nisem nek mojster volana. V kolikor tle govorite o namenih za dirkanje, je pa že druga zgodba - verjamem, da so tam malenkosti zelo pomembne. Avto bom enkrat zamenjal in takrat bom verjetno kupu WRX model 2003 dalje pa kakšen Prodrive paket, pa itak da bo treba še podvozje mal zrihtat, pa bremze, katere mislim da so najbolj šibka točka oz. STI - ki bo če bo ostala čist serijska. Sej avto se da še full dodelat pa res zrihtat, izboljšat lego, itd, sam osebno mislim, da za civilno rabo je bolš da se keš vrže za res dobre gume, bencin in pa redno vzdrževanje, ki ni ravno poceni, ampak itak vsakmu svoje. Je pa res da se določene zadeve dajo tud z normalnim vložkom, zlo izboljšat - mogoče kakšni stabilizatorji, optiko, itd. To je samo moje laično mnenje.
Mah po moje je cel ta članek nekako reklama za whiteline produkte - stabilizatorji, anti lift kit ipd. (http://www.mrtrally.com.au/performance/howantilift.htm)
Je pa tko da sem jst mel vedno v glavi da je evo bolši na asfaltu, impreza pa na makadamu - in če povzamem ta člank v bistvu razjasni zakaj e temu tako: impreza ma zelo dober grip (zgleda da boljši kot evo), pa ne tok dober handling.
Ne se smejat zdej ampak mene osebno moti, da je z gasom mojo imprezo praktično nemogoče spravt v konstanten drift po rondojih (res je da nism velik probavu - ker mi je pač nerodn k ne gre).
Vsak kratek ovink, močnejše speljevanje iz stranske na glavno - vedno se sprednje notranje kolo zavrti v prazno (kot da bi mel FWD) - tko tudi pri poskusu driftanja v rondoju - in ko se to zgodi je edina rešitev da spustiš gas - pol se zmanjša hitrost in jovo na novo.
Drgač glede tvojga razmišljanja o 2003 wrx se pridružujem, sam odkar sem vidu test na youtube (http://www.youtube.com/watch?v=SSCcqcpvPjA) vidu mi je všeč sam še ta nova 5 vratna - itak sem že skos bolj naklonjen 5 vratnim ala Golf
avtom.
Je pa tko da sem jst mel vedno v glavi da je evo bolši na asfaltu, impreza pa na makadamu - in če povzamem ta člank v bistvu razjasni zakaj e temu tako: impreza ma zelo dober grip (zgleda da boljši kot evo), pa ne tok dober handling.
Ne se smejat zdej ampak mene osebno moti, da je z gasom mojo imprezo praktično nemogoče spravt v konstanten drift po rondojih (res je da nism velik probavu - ker mi je pač nerodn k ne gre).
Vsak kratek ovink, močnejše speljevanje iz stranske na glavno - vedno se sprednje notranje kolo zavrti v prazno (kot da bi mel FWD) - tko tudi pri poskusu driftanja v rondoju - in ko se to zgodi je edina rešitev da spustiš gas - pol se zmanjša hitrost in jovo na novo.
Drgač glede tvojga razmišljanja o 2003 wrx se pridružujem, sam odkar sem vidu test na youtube (http://www.youtube.com/watch?v=SSCcqcpvPjA) vidu mi je všeč sam še ta nova 5 vratna - itak sem že skos bolj naklonjen 5 vratnim ala Golf
Ja men se je tud na začetku zdel ok. Zdej k sm pa mal bolj agresiven ratu sm pa že pomislu da pogon kej zajebava.pito napisal/-a:Sam nimam problemom z vrtenjem v prazno, ampak to bo verjetno zarad tega ker jo bolj šparam kot ti. Sem pa mel "probleme", pri vseh prejšnih FWD avtih, tud pri Integri z LSD-jem. Hm, Sti je lep ne glede na 4 al 5 vrat, je pa 5 vratna zadeva velik bolj praktična.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 23 gostov