Ultimativno "travel" vozilo

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
motorka
Uporabnik foruma
Prispevki: 184

Re: Ultimativno "travel" vozilo

Odgovor Avtor: motorka » 24. December 2014, 08:26

sej meni je tale boxer po svoje kr car...kako vas vsakič znova spelje na limance :c :lol:
Nosi svoje rane na prsih, ne na hrbtu!

Uporabniški avatar
Legacy_46
Član Subaru kluba
Prispevki: 1425
Kraj: Vrhnika

Odgovor Avtor: Legacy_46 » 24. December 2014, 10:12

motorka napisal/-a:sej meni je tale boxer po svoje kr car...kako vas vsakič znova spelje na limance :c :lol:
Res nas pelje ja... :c

Uporabniški avatar
TedyBi
Uporabnik foruma
Prispevki: 433
Kraj: obala

Odgovor Avtor: TedyBi » 24. December 2014, 10:34

Glede na tole Dacio bi samo dodal, da sem jo vozu... (je skoraj v familiji)

Tole je soliden "delovni" stroj oziroma kot pravi lastnik, avto, ki ti ga ni škoda in ga pač furaš brez sekirancije.

Avto polno naložen za na dopust pa še strešni kovček in klanec iz Porezine 1, 2 in to je to. V mojih očeh je to nevaren avto.

Pa še tole, poleti se mi je obračal želodec, ko si samo šel mimo njega na par metrov, tako je smrdelo po novi plastiki. Sem kar začel verjet vsem zgodbicam o plinih, ki jih spuščajo avti, ko se segrejejo na soncu.

Slovenske/Jugoslovanske ljubezni do golfou, pa...
Kaj si pa lahko pred 30 leti kupil? Zastavo, renoja al pa TAS golfa (ja pa še marsi kaj, če si mel devize).
Pri fičkotu, jugecu, pa katrci, vsi vemo kako je blo. TAS golf je pa bil narejen prav za naše ceste. VW je naredil firmo TAS in jugoslavija je bil za njih vojaški poligon. Tako so bili golfi z značko TAS pravi delovni stroji. Imeli so boljše/ojačano podvozje, taman za "naše" kolovoze. In iz tu izvira ta ljubezen do VW. Če je oče kupi VW, je pač bil zadovoljen in sin je videl to zadovoljstvo. Tako je tudi sin nato kupil VW, ki pa na žalost res ni več to, kar je bil TAS.

Kar se pa tiče 4X4, pa ga je prvi odkril dolenjc. Saj veste kaj vam da RedBull. No šmarnica vam da 4x4.
Boljše zavore ---> večja varnost!?
Pol se ti pa bedak u rit zaleti!

j4ka
Uporabnik foruma
Prispevki: 548
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Avtor: j4ka » 24. December 2014, 12:44

TedyBi napisal/-a: Kar se pa tiče 4X4, pa ga je prvi odkril dolenjc. Saj veste kaj vam da RedBull. No šmarnica vam da 4x4.
:D :D LOL. Car.

Glede limanc pa... Če je Boxerju dolgčas in če je meni dolgčas (pa še komu), se pa pejmo. Forumi so redko resna stvar, vsaj po mojih izkušnjah. Tale tema recimo že od cca. 2. strani ni več resna ampak striktno akademske narave.
sapere aude

j4ka
Uporabnik foruma
Prispevki: 548
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Odgovor Avtor: j4ka » 24. December 2014, 12:46

sapere aude

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX