Impreza STI by picinni
jaz imam gewinde od bilsteina, pa se mi zdi avto skoraj enak kot prej s prodrive kitom, je pa res da manjše luknje požira bolje . večje pa slabše, sicer pa lahko nastaviš trdoto ; gewinde so B16 pss9 od bilsteina...kako bo pa na RL bomo pa videli če bom kdaj prišel do dol.... 
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
@subi92, Stabilizatorji so 20mm, se posipam s pepelom k sem rekel da je zadnji 19mm.
@dawet, menim, da s pravimi večstopenjso nastavljivimi amortizerji bi moralo biti to to. Dobro bi pa bilo da jih lahko nastavljaš kar iz vozniškega sedeža, ker res si ne predstavljam, da bi skoz spodaj ležal pa nastavljal. Kolk pa to stane me pa ne spraševat...
@subi4x4, imaš torej pozitivne izkušnje z Bilsteini?
@bojcT, hvala
@dawet, menim, da s pravimi večstopenjso nastavljivimi amortizerji bi moralo biti to to. Dobro bi pa bilo da jih lahko nastavljaš kar iz vozniškega sedeža, ker res si ne predstavljam, da bi skoz spodaj ležal pa nastavljal. Kolk pa to stane me pa ne spraševat...
@subi4x4, imaš torej pozitivne izkušnje z Bilsteini?
@bojcT, hvala
Go Westy, go!
-
Andrej
Ko se že ravno o gewindah menite... Fer tip iz Litve ponuja odlično ohranjene Tein coiloverse "fully adjustable". 500eur + shipping. Za 02-07 WRX in 02-04 STi. Če koga to zanima, mi lahko pošlje PM, mu dam kontakt pa se potem zmente z njim dalje. Se mi zdi dobra ponudba, pa sem objavil...
EJ257, FB25
Jaz sem bral intervju z ustanoviteljem Tein firme. Začel je na ta način kot Akrapovič. Ko je dirkal v reliju v Japonskem prvenstvu, ni imel kje vzeti dobrega vzmetenja pa ga je kar sam naredil.
Na Japonskem je to vzmetenje med najboljšimi, imajo pa tudi ogromno varijant in nastavitev. Za ta denar ga samo vzemi, ti ne bo žal. V nasprotnem primeru ti častim pico.
Na Japonskem je to vzmetenje med najboljšimi, imajo pa tudi ogromno varijant in nastavitev. Za ta denar ga samo vzemi, ti ne bo žal. V nasprotnem primeru ti častim pico.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov