Ne, mi je ušlo, hvala. Torej sem bil kar realen. Sam sem dobil isti odgovor, ko sem ga vprašal če bi še kaj spustil.impreza911 napisal/-a:ja to je res,takrat ko sem ga šel jaz gledat so še bile sprede luči mat. mogoče jih je do danes že zrihtal? jaz sem sem mu rekel da 4000,ampak je rekel možakar,da 100 spusti več pa neHranata napisal/-a:Danes šel tole pogledat, napake ki smo jih našli:
- treba je naredit mali servis (zadnji delan pri 265 kkm, sedaj jih ima 277kkm)
- malo je rjav na zadnjih blatnikih (bolj površinsko, se da hitr zrihtat)
- mikrojermen malenkost zacvili, ko ga vžgeš, vendar je potem tiho. Pomoje se bi rešilo med malim servisom.
- ledvička na voznikovem sedežu je izrabljena
- plastika v kabini zadaj pri sedežu je počena (nemoteče)
- strešno okno je za zrihtat - lastnik pravi, da je samo jermen za prestavit da do konca zapre
- zadnja leva luč počena (na slikah še ni)
- letne gume so letnik 07 - profila drugače dovolj, ampak 8 let stara guma nima kaj delat na avtu... Zimske pa bogve, skor sigurno podobno stare
Drugače motor lepo vleče, sklopka je bila menjana s košaro in potisnim, velik servis pri 200kkm (olje v diffih, menjalnik, zobati, pumpa, napenjalci). Zelo lepa notranjost, podvozje ne ropota, zame sicer malo len motor, ampak sem navajen lažjega in močnejšega avtomobila, ki je za povrhu še dizel. Poden je videti brez posebnosti (nič udarjeno), zadnji koloteki zaščiteni z bitumnom, lufta na vseh koncih ni čutit. Skratka mehansko avto lepo rihtan, ampak par stvari je preveč motečih (gume in strešno okno me daleč najbolj motita) in je zato cena zame previsoka za kakih 500-600€.
Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Pravila foruma
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
· Pri pisanju naslova oglasa se zaradi boljše preglednosti poslužujte okrajšav:
- P: (prodam)
- K: (kupim)
- M: (menjam)
- Po: (podarim)
· Iz naslova oglasa naj bo jasno razvidno kaj je oglaševani predmet,
· Besedilo oglasa naj bo kratko in jedrnato, vsebuje naj ceno, vaše kontaktne podatke (telefon ali elektronski naslov) in možen kraj prevzema.
Re: Oglasi vozil Subaru pri nas in tujini no.5
Ne pozabite pri teh avtih gledat stanja prednjih rok in vzdolžne ojačitve, namreč enega slovenskega šraufam in ima prekleto veliko luknje in v rokah ter v tej ojačitvi. Meni osebno tak Fori še 4k ni vreden, tko da tip še naprej lahk osanja o koruzi. Moje osebno mnenje, če bi imel bi imel le kakšnega italijanskega da nima rje.
Če vržeš cifro prodajalca foresterja v google, dobiš 9 let staro temo iz subaru-slo, ko je lastnik kupoval ta avto v Italiji, če komu kaj pomaga.
Se strinjam s Subijem, cena je občutno previsoka. Sem kupil leto dni mlajši letnik za manj denarja.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Tudi jaz se strinjam. Čeprav po slikah je zelo lep in bi morda še rekel - navkljub kilometrom (ko sem ga gledal pred objavo prispevka od Hranate), zdaj ko pa je še Hranata naštel pomanjkljivosti, pa vsekakor; okol 4k max (če).
Danes je že spustil ceno na 4350€. Pa slike sem danes še enkrat gledal in mi zgledajo stare, avto nima nobene napake na slikah, ki jih dejansko ima.
Drugače pa, sem si malo razširil rang, ker se niso v tem tednu novi pojavili pa mi je tale interesanten pa še daleč ni:
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=
Verjetno bil v račun dan, pozna kdo?
Sem pa še malo raziskoval probleme in še največji problem, kar ga imajo 2,5 motorji so dihtnge v glavah. Če je že kdo to delal, koliko približno potem stane menjava dihtnge pa še velik servis zraven z delom? Sem se pa že podučil kako na hitro najdit puščajoče tesnilo - pokrovčki za olje, kiler in posodica za višek ne sme smrdet. Motorja se pa dejansko ne vidi s spodnje strani verjetno, da bi videl na stiku glave in bloka, če pušča olje?
Drugače pa, sem si malo razširil rang, ker se niso v tem tednu novi pojavili pa mi je tale interesanten pa še daleč ni:
Sem pa še malo raziskoval probleme in še največji problem, kar ga imajo 2,5 motorji so dihtnge v glavah. Če je že kdo to delal, koliko približno potem stane menjava dihtnge pa še velik servis zraven z delom? Sem se pa že podučil kako na hitro najdit puščajoče tesnilo - pokrovčki za olje, kiler in posodica za višek ne sme smrdet. Motorja se pa dejansko ne vidi s spodnje strani verjetno, da bi videl na stiku glave in bloka, če pušča olje?
So mi smešni kakšni prodajalci, ko niti ne vedo, kaj prodajajo. Tale outback je po plinski napravi sodeč italijanski. Kilometri pa verjetno že dajo kak signal za malo obširnejši pregled.
Tale avto smo pri nas cenil, lastnica je bila neka ženska, avto ni imela niti eno leto. V kabini je smrdelo po plinu!Hranata napisal/-a:Danes je že spustil ceno na 4350€. Pa slike sem danes še enkrat gledal in mi zgledajo stare, avto nima nobene napake na slikah, ki jih dejansko ima.
pa je dejansko problem samo na plinski inštalaciji ali so bili tudi drugi problemi? Šel bi ga vseeno gledat da bi imel primerjavo s sivim legacyem, k se v gorici prodaja.klemz napisal/-a:Tale avto smo pri nas cenil, lastnica je bila neka ženska, avto ni imela niti eno leto. V kabini je smrdelo po plinu!Hranata napisal/-a:Danes je že spustil ceno na 4350€. Pa slike sem danes še enkrat gledal in mi zgledajo stare, avto nima nobene napake na slikah, ki jih dejansko ima.
Sej tesnila na glavi niso noben bav bav, da bi moral pa na bloku delati generalno (obročki, ležaji...) je mal bosa.
Če prav je pri veliko novejših avtih težava s tem oljem, npr. Mazda CX7 2.3 še pred 180.000 zanič blok, potrebna menjava z novim pri znancu. Popravlja tega itak nihče.
Če prav je pri veliko novejših avtih težava s tem oljem, npr. Mazda CX7 2.3 še pred 180.000 zanič blok, potrebna menjava z novim pri znancu. Popravlja tega itak nihče.
- danci1973
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 4465
- Kraj: Maribor, Slovenia
- Kontakt:
Tesnilo glave je bilo problematično pri prvi generaciji 2.5 motorja (t.i. 'phase 1'), to je do letnika 1998 (v modelu BD/BG).Hranata napisal/-a: Sem pa še malo raziskoval probleme in še največji problem, kar ga imajo 2,5 motorji so dihtnge v glavah. Če je že kdo to delal, koliko približno potem stane menjava dihtnge pa še velik servis zraven z delom?
Pri novejših (99+) pa to naj ne bi bil več problem (to seveda ne pomeni, da se nikoli in nikakor ne more zgodit, ampak ni pa več pogosta in / ali tipična težava).
To tematiko sem precej podrobno raziskal, ko sem imel Legacy BH z 2.5 motorjem, ki se je ob malo večji obremenitvi (recimo vožnja v hrib ali na AC preko 100 km/h) pregreval in hladilno tekočino vrgel iz raztezne posode - pa ni bilo krivo tesnilo glave.
moral bi bolj poslušat. Avto je bil spredaj butnjen, štrihan levi blatnik, havba, sprednji odbijač pa še kaj verjetno. Odbijač je bil popravljen s porpenom. Potem je bil spet spredaj naslonjen (napokana barva po celi širini). Diski vsi 4 na koncu življenja. Avto ni dal sploh kontakta, torej je akumulator fuč. Gume načeloma OK, lufta ni videt nikjer. Naprej sploh nisem več gledal, ker ni imelo smisla. Notranjost je bila sicer lepo ohranjena.klemz napisal/-a:Tale avto smo pri nas cenil, lastnica je bila neka ženska, avto ni imela niti eno leto. V kabini je smrdelo po plinu!Hranata napisal/-a: http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... ow=1&avto=
Če ne drugega sem videl, da mi je ta velikost avta veliko bolj všeč. Forester mi je kar malo majhen, outback/legacy sta pa ravno take pripravne velikost
Hranata,mislim da bi lahko imel jaz kaj pametnega zate...
Legacy sti
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... gacy%20sti" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... gacy%20sti" onclick="window.open(this.href);return false;
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- impreza911
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 1369
- Kraj: Gornja Radgona
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... LIN%20250K.." onclick="window.open(this.href);return false;.
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... Z%20Statio.." onclick="window.open(this.href);return false;.
robinhud bo oba prodal
http://www.avto.net/_AVTO/oglas.asp?ID= ... Z%20Statio.." onclick="window.open(this.href);return false;.
robinhud bo oba prodal
Subaru Impreza RS
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov