Meni se pa po testni vožnji samo smeje
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 7
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
Morda ve kdo, kje se da dobiti nalepke z "luknjicami", pa še malo prosojne so se mi zdi? Takšne, kot jih imajo npr. trole. Da se vidi čez samo če gledaš od blizu.... saj verjetno veste kaj mislim...
V glavnem, selil sem se v študenta in sem dobil sobo v pritličju, pa bi si s cimrom to nalepila čez polovico okna, da ne vidi ravno vsak, kaj delama, midva pa bi videla ven. Trenutno je čez papir, pa bi bilo fino zamenjati s to nalepko
V glavnem, selil sem se v študenta in sem dobil sobo v pritličju, pa bi si s cimrom to nalepila čez polovico okna, da ne vidi ravno vsak, kaj delama, midva pa bi videla ven. Trenutno je čez papir, pa bi bilo fino zamenjati s to nalepko
http://www.ncr.si/ tuki jo majo.
- strojnik005
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 2518
- Kraj: On the road again.
na ej22 paše menjalnik od ej22. (pika);
yoyo ma od 2.0 menjalnik gor pa avto nikamor ne gre po AC; oz. so obrati previsoki za potovalno hitrost (poraba gre gor); od turbota menjalnik pa spet pozab,... "boš nepremičnina" (karikirano) - ampak to ni to.
Za normalno uporabo dej od 2.2 gor... pa mirna Bosna.
yoyo ma od 2.0 menjalnik gor pa avto nikamor ne gre po AC; oz. so obrati previsoki za potovalno hitrost (poraba gre gor); od turbota menjalnik pa spet pozab,... "boš nepremičnina" (karikirano) - ampak to ni to.
Za normalno uporabo dej od 2.2 gor... pa mirna Bosna.
Fiat.
Brez panike.
Brez panike.
Kdo je na strani
Po forumu brska: TrollR in 12 gostov