A z eno napako. Vsaj na uč mi deluje polička prenizka, da bi notr šla piksna zelene ali rdeče barve. Ali pač gre?
Happy :)
Gorazd
, glede polic je kar vredu izpadl. Lahko bi dodal še kakšno ampak računam, da bo vse ok.
Izolacije nisem dajal. Uporabil pa bom premaz, ki ga uporabljajo pri raznih jaških imenuje se pa Hidrostop 94W. Baje služi svojemu namenu. Beton sem rezal z profi rezalko z dovajanjem vode, ki sem si jo sposodil.
Mere pa so; dolžina luknje 3300, širina luknje 100, višina luknje 181
Veselo plonkanje ti želim
Izolacije nisem dajal. Uporabil pa bom premaz, ki ga uporabljajo pri raznih jaških imenuje se pa Hidrostop 94W. Baje služi svojemu namenu. Beton sem rezal z profi rezalko z dovajanjem vode, ki sem si jo sposodil.
Mere pa so; dolžina luknje 3300, širina luknje 100, višina luknje 181
Veselo plonkanje ti želim
Go Westy, go!
-
Andrej
Re: Happy :)
Super projekt!

Tle si me pa do solz nasmjelpicinni napisal/-a:Nastala je prava grobnica, ki se jo ne bi sramoval tudi kakšen "piramidar"![]()
Prima Pincini.
Kaj boš dal za pokrov? Jaz mam deske, pa mi niso najbolj všeč. Že dolgo časa razmišljam o mreži, taki ki se uporablja za stopnice, pa ne vem kje jo dobit. Tista je dovolj močna, da se lahko tudi voziš po njej.
Zakaj mreža - v kanalu imam narejen odtok in v primeru ko pozimo pripelješ avto notri, se lepo odteka . Lahko pa celo pereš avto v garaži, na toplem.
Kaj boš dal za pokrov? Jaz mam deske, pa mi niso najbolj všeč. Že dolgo časa razmišljam o mreži, taki ki se uporablja za stopnice, pa ne vem kje jo dobit. Tista je dovolj močna, da se lahko tudi voziš po njej.
Zakaj mreža - v kanalu imam narejen odtok in v primeru ko pozimo pripelješ avto notri, se lepo odteka . Lahko pa celo pereš avto v garaži, na toplem.
Don't allow your mind tell your heart what to do.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov