Črna Impreza STI
-
Andrej
-
Andrej
Hvala awdfun
,
se že dolgo nismo brali.
Akumulator se super obnese ne glede na zunanjo temperaturo, a pod pogojem, da se voziš vsaj enkrat tedensko.
Pa več kot dve uri ne zdrži samo s kontaktom. Pri Picinniju se je po 2 urah igranja radia ob montaži spraznil na 11V in ni več zagnal motorja.
Ampak je po 40 km vožnje do doma spet vžigal brez težav.
LP
se že dolgo nismo brali.
Akumulator se super obnese ne glede na zunanjo temperaturo, a pod pogojem, da se voziš vsaj enkrat tedensko.
Pa več kot dve uri ne zdrži samo s kontaktom. Pri Picinniju se je po 2 urah igranja radia ob montaži spraznil na 11V in ni več zagnal motorja.
LP
Dodati je potrebno, da je 3/4 tega časa laufala tudi ventilacija z vsaj 70% zmoglivostjo.Andrej napisal/-a:Pa več kot dve uri ne zdrži samo s kontaktom. Pri Picinniju se je po 2 urah igranja radia ob montaži spraznil na 11V in ni več zagnal motorja.
Go Westy, go!
-
Andrej
Zdej trenutno sem na cca - 85 kg.Sajmon napisal/-a:HU-DO!![]()
![]()
A bo naslednja faza karbonska havba, mogoče odbijači?
Mal sem se igral z mislijo o karbonskem pokrovu prtljaznika pa spojlerju, ki bi dala se - ene 15 kg, samo so to ze bolj dragi ekstremi in bom zato razmisljanje v to smer verjetno kr ustavu, ker drugač ne bo konca.
So mi iz Poljske že ponujali karbonske blatnike, pa vrata, pa streho pa pa pa pa ...
Bom raj se jest mal shujsu.
Sajmon, ta teden zmontiram se volan pol greva lahko pa za vikend na Predmejo pogledat.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost