Subi"s WRX STI
bom bistri zvezal in poslikal, samo da dobim:_BiStRi_ napisal/-a:Dej ko boš zmontiral javi kako deluje, namreč mi smo o2 očitno narobe vezali in mi avto timer ne dela, samo ročni...moramo še enkrat podret![]()
Lahko tud kako fotko narediš, ne bo škodila
viewtopic.php?t=3401&start=15
In USA you drive car.
In Soviet Russia car drive you.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
imam problem; danes mi je med vožnjo odpovedala sklopka in sicer gre pedal do podna in ko je v tem položaju se sliši neko prasketanje, sicer ne vem koliko je olja v hidravliki, bom podrl zadevo zvečer...vprašanje za
1 000 000...kaj je to, koliko bo stalo ipd...
hvala vsem za pomoč
lp,andraž
1 000 000...kaj je to, koliko bo stalo ipd...
hvala vsem za pomoč
lp,andraž
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
sklopka ima nekje 60 000 km za sabo, do sedaj nobenega problema , prime še vedno tako kot na začetku, sicer nisem pogledal če je ostalo kaj olja za mano, in je prijelo čisto na koncu malo, tako da sem z malo grobosti lahko prestavil da sem prišel domov...
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Definitivno hidravlični cilinder sklopke. Pomaga zamenjava. Cena, kot je napisal subi.
Simptom, ki se je pri meni pojavljal na Foresterju I: ob segretem avtu (prometna konica poleti) je pedal sklopke prijemal nižje kot pri mrzlem avtu. Sčasoma se je ta višina začela nižati do te mere, da je bilo treba prestavljati na silo. Za silo, do serviserja, pomaga, če avto ugasneš, ko se to zgodi, in napumpaš pedal.
Simptom, ki se je pri meni pojavljal na Foresterju I: ob segretem avtu (prometna konica poleti) je pedal sklopke prijemal nižje kot pri mrzlem avtu. Sčasoma se je ta višina začela nižati do te mere, da je bilo treba prestavljati na silo. Za silo, do serviserja, pomaga, če avto ugasneš, ko se to zgodi, in napumpaš pedal.
no ket se je izkazalo sploh ni bila kriva sklopka, ampak sem odlomil nek del pri menjalniku, sicer sem dal zamenjati še sklopko in prednje ploščice tako da eden cenejših servisov ne bo , ampak je potem spet mir za 1 leto ali 2 
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
-
Andrej
andrejAndrej napisal/-a:Joj subi upam, da nisi kupu original prednjih ploščic za 500 EUR.
K drugič jih dej raj za dobrodelne namene.
In USA you drive car.
In Japan car BREAK you.
In Japan car BREAK you.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov