Torej potrebujem najmanj dva prostovoljca z izpitom in enega s prikolico, seveda dam za bencin in kako pico ali dve da ne bomo lačni
Potrebujem avtoprikolico+voznika
Potrebujem avtoprikolico+voznika
Stric se je končno odločil odpovedat Leone-tu tako da mi ga bo podrail, avto je sicer še registriran do petka ampak pravi da je en zglob tolk zanič da se sploh ne upa več vozit, tako da bi zdaj prosil koga če ima avtoprikolico in seveda pripadajoči izpit da bi se zapeljali dol ta vikend pa naložil AVTA, ja ubistvu dva avta ja, zraven mi bo dal še Renault 6 letnik 82. Eno prikolico lahko zrihtam, to bi vlekli z mojim avtom, če se kdo javi ki ima izpit.
Torej potrebujem najmanj dva prostovoljca z izpitom in enega s prikolico, seveda dam za bencin in kako pico ali dve da ne bomo lačni
What seems to be the Officer, problem?
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Če je zglob fuč, bo samo ropotal, če bo shodu - to se lahko še pelješ - men je na leoncu na avtocesti odletel - pa sem potem rabil 2 uri, da sem ga na dvorišču pri benediku zamnejal - danes, ko imam dost prakse, bi rabil kvečjemu slabo urco.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
hja... prikolico ni tok lahko dobit. vsaj ne za pir in pico. in še šoferja. Vem, da ima gorenc eno, samo jo zelo nerad posoja... lahko bi dobu pa prikolico s kuzlo. in bi dal leonca na prikolico, pa renoja na kuzlo pa vlečeš vse to... sam legacy bi se kar namatral. mogu bi dobt kakšn močn kombi (terenca) s kljuko. Glede šoferja... pomoje ma hantr ta izpit, sam vprašanje če ima čas... in voljo.
Pa 40€ se mi niti ne zdi tako veliko. Zabit čas, gorivo, prikolica... vse to stane.pero999 napisal/-a:Prikolice najemat se res ne splača, če se z avtom lahko pelješ. Pa še prikolice nobedn posodt noče, ker bo več dnarja, če on pelje. Men je na relaciji Bled - LJ- Bled hotel računat 40€. Sva ga raj s Tadejam prpelala nerigistriranga domu.
Zelo malo jih ima tako prikolico za občasne vožnje. Če jo ima za resno delo seveda hoče, računat tudi jaz bi.
Da pa bo dobil tako prikolico + šoferja za pir in pizzo pa močno dvomim.
LP
R type
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
BMW-powah, RWD rules, f**k AWD
Bender napisal/-a: Civic je pac boljsa igracka, tud ko ga teras se nekak smeji in igra zraven medtem ko se mazda zacne jokat in prosit, da jo nehas zlorabljatink:
Lol, kaj misliš da je zastojn to? 40 eu je zelo ugodno za prevoz Bled - LJ.pero999 napisal/-a:Prikolice najemat se res ne splača, če se z avtom lahko pelješ. Pa še prikolice nobedn posodt noče, ker bo več dnarja, če on pelje. Men je na relaciji Bled - LJ- Bled hotel računat 40€. Sva ga raj s Tadejam prpelala nerigistriranga domu.
Prikolico sem si enkrat že sposodil ko sem šel svojega iskat v trst, računa pa 30€ za rikolico na dan. Takrat sem kar veliko reskiral glede na toi da sem vozil brez izpita itd. Z avtom se ne bom vozil ker pač zaupam stricu in pravi da rajš ne!
Lj-bled 40€
Se mi zdi zelo poceni, ker uradno mislim da pride okol 1,5€/km
Lj-bled 40€
Nč več turbo...
Nč več turbo...
Gorenc ma neki poškodvano, tale s kuzlo mi ne diši najbolj, sploh pa ne da bi vse naenkrat vleku, se mi nekak zdi da je to še slabš kot če bi brez izpita vozumsenjur napisal/-a:hja... prikolico ni tok lahko dobit. vsaj ne za pir in pico. in še šoferja. Vem, da ima gorenc eno, samo jo zelo nerad posoja... lahko bi dobu pa prikolico s kuzlo. in bi dal leonca na prikolico, pa renoja na kuzlo pa vlečeš vse to... sam legacy bi se kar namatral. mogu bi dobt kakšn močn kombi (terenca) s kljuko. Glede šoferja... pomoje ma hantr ta izpit, sam vprašanje če ima čas... in voljo.
Nč več turbo...
Nč več turbo...
- zabrnek
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 954
- Kraj: Lom pod Storžičem
Mene je prišel prevoz justy-ja(za dele) iz Lj do Tržiča 60€. S tem da sva šla iz tržiča u Ljubljano iskat, pa nazj prpeljala. To je blo ene 50km. Tolk da se ti ubistvu splača najdt enga, ki se s tem ukvarja in ti to pripelje, pa imas mir.
Mogoce malo vec eurov, pa malo manj zivciranja z organizacijo ( dobit šofeje, ki imajo potem tudi čas).
Drgac pa renoja dol pust, z leoncam se pa prpeleš pa je.
Mogoce malo vec eurov, pa malo manj zivciranja z organizacijo ( dobit šofeje, ki imajo potem tudi čas).
Drgac pa renoja dol pust, z leoncam se pa prpeleš pa je.
ja sej to zakonsko čist ok. dokler bojo bolgari tko vlekl avte iz italije, pomoje ni nič narobe stem! a si zihr da hantr nima? ona ma skor vse štemplje! sej to ne rabiš izpita za kamion! Mužl ti bo pa več popil, kot bi plačal za najem!LSlabe napisal/-a:Gorenc ma neki poškodvano, tale s kuzlo mi ne diši najbolj, sploh pa ne da bi vse naenkrat vleku, se mi nekak zdi da je to še slabš kot če bi brez izpita vozumsenjur napisal/-a:hja... prikolico ni tok lahko dobit. vsaj ne za pir in pico. in še šoferja. Vem, da ima gorenc eno, samo jo zelo nerad posoja... lahko bi dobu pa prikolico s kuzlo. in bi dal leonca na prikolico, pa renoja na kuzlo pa vlečeš vse to... sam legacy bi se kar namatral. mogu bi dobt kakšn močn kombi (terenca) s kljuko. Glede šoferja... pomoje ma hantr ta izpit, sam vprašanje če ima čas... in voljo.Hantr nima izpita ga ma pa Mužl, sam nevem če bi njemu težil...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov