http://www.fishki.net/comment.php?id=32619
Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 3
- Gromozansky
- Član Subaru kluba
- Prispevki: 410
- Kraj: Rakitna
Evo, na mali žverci poštimal izpuh. Zdej je ostala samo ravna cev do zadnjega lonca, ki pa je fi150mm in dolžine 200mm (15 premera in 20 dolžine, pa skozi je samo cev). Avto diha normalno, je bolj tih kot prej in gre odlično. Končna hitrost je 160km/h (pač menjalnik za gorske vožnje), pospeški so pa u iber hudi. Bo zanimiv avtoček za slalom tole ratal.
Error Code #0656: “Oil pan gasket too tight. Unable to leak oil and mark territory.”
eh za tako ceno vinjete se neb sekiral... Greš 5x na izlet na morje pa nazaj pa dvakrat kam skočiš pa si že čez ceno vinjete.
Mene bolj zanima kako so si to zamislili, ker s tako ceno vinjete, kokr jo je vlada nastavla niti obresti ne bodo odplačali. V prihodnje bodo pa tisti grdi grešni kozli, ki bodo ceno povišali, da bi sploh puf odplačali. No sej, glede cene dvomim da se kakšen pritožuje
, samo dejstvo, da se bo dalo zaenkrat kupiti le polletno pa veliko pove o stalnosti cene vinjete.
Moje razmišljanje.
Mene bolj zanima kako so si to zamislili, ker s tako ceno vinjete, kokr jo je vlada nastavla niti obresti ne bodo odplačali. V prihodnje bodo pa tisti grdi grešni kozli, ki bodo ceno povišali, da bi sploh puf odplačali. No sej, glede cene dvomim da se kakšen pritožuje
Moje razmišljanje.
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi
Paavo Nurmi
Kdo je na strani
Po forumu brska: BackW00d in 11 gostov