Klepetalnica - kar ne sodi drugam PART 3

Vse kar ne paše v ostale teme...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX
Prispevki: 5060
Kraj: zg.Savinjska

Odgovor Avtor: karel » 07. Februar 2008, 17:15

Spa mi je že iz formule zelo všeč :D je pa res mal daleč :?
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

flat4
Nebijedu
Prispevki: 1783

Odgovor Avtor: flat4 » 07. Februar 2008, 21:07

http://www.vwbugshow.be/
mene pa tudi tole matra :twisted:
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
bojc T
Član Subaru kluba
Prispevki: 1462
Kraj: Nožice

Odgovor Avtor: bojc T » 09. Februar 2008, 07:56

JA JA TAKO TAKO :D
Lp

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX

Odgovor Avtor: karel » 10. Februar 2008, 20:36

flat4 napisal/-a:Fak, dons se pa s subarujem ni dal pridt na vrh velike planine :? .
Zakaj se nista kej oglasila,če sta že bila pod Veliko :?:
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
subi92
Uporabnik foruma
Prispevki: 7945
Kraj: Kamnik

Odgovor Avtor: subi92 » 11. Februar 2008, 08:38

http://video.google.co.uk/videoplay?doc ... 3089330887

Sem ga končn spet vidu :lol:MRAVLJE IN ACTION

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?
Prispevki: 2555

Odgovor Avtor: cheno » 12. Februar 2008, 19:31

The only treasure my car came with was rust...

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?

Odgovor Avtor: cheno » 12. Februar 2008, 20:45

flat4
Nebijedu

Odgovor Avtor: flat4 » 13. Februar 2008, 10:57

Gozdarček, tko ovivnke polagaš na kamniški obvoznc (od arboretuma), da sploh ne upazš subaruja ka se mim tebe pele pa ti not mahajo :D
"Mind is everything. Muscle - pieces of rubber. All that I am, I am because of my mind."
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
karel
Subaru Leone RX

Odgovor Avtor: karel » 13. Februar 2008, 22:10

Ravnokar prebral na ZUP forumu če koga zanima drift:
Avtomagazinov DRIFT DVD sezone 2007!-naprodaj jutri!

http://www.avto-magazin.si/drift-pokal- ... 13056.aspx

Poglejte si trailer na zgornjem linku,jutri pa ne pozabite kupiti Avtomagazina,kajti dobite najbolj vrhunsko predstavo drift sezone 2007 pri nas :-a :-a

Obljubim da se vam bo investicija 3,5€ splačala(pogledal film na predpremieri..)!!!
Baje da traje film celo uro in pol :D
Moram to nabavit ;-)
"If in doubt,flat out"
Colin McRae

Uporabniški avatar
gozdarček
Uporabnik foruma
Prispevki: 329
Kraj: Tuhinj

Odgovor Avtor: gozdarček » 14. Februar 2008, 08:27

a de? kdaj in ob keri uri? ponavad opazim s čim ste pa bli?

je pa še en rdeč v kamniku mečken mlajši kot moj s kromano masko?

mogoče pa nisem bil jst, ker jst pa res no ja ne vozim glih k raketa

sem se pa res zadnjič mal vprašal k sem dve gumi rabu in sem našel dve rablene ki prot mojim s pol tok kilometri zgledajo ko nove še posebej na robovih, tko da it beats me, dont ask me, have no clue about it.

pohupaj drugič ena kawa in en otrok ni nikol ovira prav moj profesor s faksa
ko bi bil vedež ne bil bi revež
LP DARC

flat4
Nebijedu

Odgovor Avtor: flat4 » 14. Februar 2008, 13:52

@Karli:
U Karli, šele zdj opazu. Sva mal hitela, k sva mela psa sabo, pa še men se je dam mudil k je mama zbolela, sm ji šel čajčke kuhat, tko da nažalost nisva utegnila. Naslednjič 100%.

@Gozdarček:
stoposto si bil ti, sem te namreč za volanom vidu. Sva bila pa s tanovo imprezo črno. Srečal smo se na križišču, ko prideš na kamniško obvoznico iz arboretuma.

lp obema ;-)
Paavo Nurmi

Uporabniški avatar
klemz
Član Subaru kluba
Prispevki: 5385
Kraj: Čeče - Hrastnik

Odgovor Avtor: klemz » 16. Februar 2008, 09:48

A se komu sanja kako poteka pritožba na cestni prekršek? Oddau sm ga v 8h dneh in to s priporočilom in povratnico, to sm tut dubu nazaj, tak da so sprejel. Kako zdej to naprej? Čakam in ne dočakam?

PS: če koga zanima kaj se je zgodil...je pa moj prvi "prekršek"

V torek 29.01.2008, nekaj minut čez 9h zjutraj sem se peljal po Cesti 1. maja v Hrastniku iz smeri železniške postaje proti Centru Hrastnika. Ob navedeni uri me je na Cesti 1. maja pri hišni št. 68 ustavil policist g. Tomaž Kellner. Povedal mi je, da opravlja kontrolo prometa. Na njegovo zahtevo, sem mu izročil vozniško in prometno dovoljenje. Nato se je oddaljil od mene in se pogovarjal po radijski postaji. Kljub oddaljenosti sem slišal, da je nekoga prašal, če ima zapisano registersko številko avta Subaru Legacy. Čez nekaj časa je pristopil do mojega avta in me prosil, da stopim ven, da napiševa kazen, ker naj bi prevozil rdečo luč na predelu gradbišča.

Moje videnje situacije: Dne 29.01.2008 sem dejansko vozil svoj osebni avtomobil Subaru Legacy reg. št. LJ X8-61J po Cesti 1. maja v Hrastniku iz smeri železniške postaje proti centru Hrastnika. Vozil sem v koloni, povprečna hitrost je bila okoli 30km/h. Na predelu ulice, kjer se odcepi cesta proti Dolu, kjer je trenutno delovišče in postavljen semafor, sem vozil v strjeni koloni. Avtomobil, ki je vozil neposredno pred mano je mimo semaforja peljal v času ko je na semaforju svetila zelena luč. Vozil sem neposredno za njim, ko sem pripeljal vzporedno z semaforjem je na njem zasvetila rumena luč, vendar sem bil z prvim delom avtomobila že za semaforjem, tako, da bi bilo nevarno sunkovito zavreti, ker se ne bi mogel varno ustaviti, absolutno pa ne pred križiščem. Na tem odseku je na vozišču tudi pesek, kateri dodatno poveča zavorno pot, kljub temu, da sem vozil približno 30 km/h. Če bi ustavil, bi s tem onemogočil promet iz nasprotne smeri, ker na tem odseku zaradi gradbenih del promet poteka po enem voznem pasu. V trenutku, ko je zasvetila rumena luč, sem pogledal tudi v vzratno ogledalo in neposredno za sabo opazil še en avtomobil, kateri bi lahko zaradi mojega morebitnega sunkovitega zaviranja trčil Vame ali v cestno signalizacijo.

Prepričan sem, da sem v tej situaciji ravnal pravilno, nikogar nisem ogrožal. Ne sebe, ne drugih. Zavedam se, da je potrebno pri rumeni luči ustaviti, vendar le, če je to varno, kar pa v tem primeru zaradi okoliščin to nikakor ni bilo. Menim, da je izrečena kazen za prekršek, glede na situacijo neutemeljena, ker prekršek niti ni bil storjen.

Uporabniški avatar
cheno
kaj je AWD?

Odgovor Avtor: cheno » 20. Februar 2008, 09:04

Uporabniški avatar
Leone
Uporabnik foruma
Prispevki: 308
Kraj: Bohinj

Odgovor Avtor: Leone » 20. Februar 2008, 11:10

Uporabniški avatar
strumf666
Član Subaru kluba
Prispevki: 4127
Kraj: Krško

Odgovor Avtor: strumf666 » 20. Februar 2008, 11:55

@klemz: dobit moraš povratno pošto, kjer ti sporočajo, kaj so se odločili, ali te upoštevajo, zavrnejo ali pa boš moral sodniku/ci za prekrške pojasnit pritožbo.
V tem času lahko pa šparaš za kazen :lol:
Meni se je v doslej edinem takem primeru tako vleklo, da sem uspel prit od denarja za plačat (obroke so mi zavrnili, pritožbo prav tako).

Zaklenjeno

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov